Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Τρέλες (;) από Ακη στον Κορυδαλλό!



Ο Ακης Τσοχατζόπουλος τρελάθηκε ή αποφάσισε να το παίξει τρελός; Η συμπεριφορά που επιδεικνύει ο πρώην υπουργός το τελευταίο διάστημα στις φυλακές Κορυδαλλού είναι τουλάχιστον περίεργη, οδηγώντας τη σκέψη πολλών σε ένα απ' αυτά τα δύο σενάρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα pheme.gr, ο κ. Τσοχατζόπουλος το περασμένο Σάββατο κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνός στην έκτη πτέρυγα των φυλακών! Σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αλλά και συγκρατούμενοί του αναφέρουν ότι ο υπόδικος βετεράνος πολιτικός έχει διαταραγμένη συμπεριφορά.

«Ο εγκλεισμός τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του και το γεγονός ότι το πεντάχρονο παιδί του
μεγαλώνει μόνο του τον έχουν λυγίσει. Σε μας είναι προφανές ότι δεν θα αντέξει» υποστήριξαν με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού, που δεν κατονομάζονται.

Οπως περιγράφουν μάλιστα κρατούμενοι των φυλακών, «ο Ακης Τσοχατζόπουλος συμπεριφέρεται σαν να είναι ολομόναχος στον προσωπικό του χώρο. Πάει κι έρχεται βυθισμένος στις σκέψεις του, αγέλαστος και σκοτεινός, ενώ συχνά παραμιλάει, λέγοντας δυσνόητα πράγματα».

Στις 29 Μαΐου είχε βρεθεί παράνομα στην κατοχή του κ. Τσοχατζόπουλου ένα κινητό τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου των σωφρονιστικών υπαλλήλων στο κελί του. «Κυκλοφορούσε ως άλλος Μέγας Ναπολέων με το κινητό τηλέφωνο στα χέρια, δείχνοντας ότι δεν έχει συναίσθηση του τι κάνει» τονίζει κρατούμενος και προσθέτει: «Μην παρεξηγηθώ, δεν το έκανε πιστεύοντας ότι χαίρει ασυλίας. Απλώς δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον».

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Κατερίνα Σταμάτη, θεία της συζύγου του πρώην υπουργού, έδωσε τη χαριστική βολή στον κ. Τσοχατζόπουλο. Με την απολογία της ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή η κυρία Σταμάτη αποδομεί τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του πρώην υπουργού και για πρώτη φορά τον συνδέει -άμεσα- με την υπεράκτια εταιρία Torcaso, η οποία εμπλέκεται στις αγοραπωλησίες των ακινήτων του και στη διαδρομή του «μαύρου πολιτικού χρήματος» που έλαβε, κατά το κατηγορητήριο, ως «δώρο» για τη σύναψη συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων!


Κώστας Παπαχλιμίντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου