Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Αντίδραση ΝΔ για τις δηλώσεις Πετρόφ

Για δηλώσεις που κινούνται μεταξύ επικίνδυνου και γελοίου κάνει λόγο ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του αποκαλούμενου Παγκόσμιου «Μακεδονικού» Κογκρέσου Τοντόρ Πετρόφ, ότι αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως "Μακεδονία" θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» και η Ελλάδα θα διαλυθεί.
Όπως είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος «ο ίδιος, εξέχον στέλεχος του διεθνούς μηχανισμού προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, που έχει στήσει το καθεστώς Γκρούεφσκι, αναμηρυκάζει τα γνωστά ψεύδη, στα οποία εξακολουθούν να επιμένουν οι Σκοπιανοί όλα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουν
περιέλθει σε αδιέξοδο, όπως φάνηκε και κατά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο. Το γελοίο του πράγματος όμως δεν καθιστά τον κ. Πετρόφ ακίνδυνο, διότι τέτοιου είδους απόψεις, όταν διακινούνται σε χώρες, που οι κοινωνίες τους δεν έχουν τη σωστή πληροφόρηση, δημιουργούν εντυπώσεις, που δεν κάνουν καλό στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό της Διασποράς. Γι αυτό και οι εν γένει δραστηριότητες του αποκαλούμενου “Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου” πρέπει να παρακολουθούνται ακόμη στενότερα από την επίσημη διεθνή εκπροσώπηση του Ελληνικού κράτους, για να ακυρώνεται στην πράξη κάθε απόπειρα παραπληροφόρησης της διεθνούς κοινής γνώμης από τα όργανα της Σκοπιανής προπαγάνδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου