Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Επιμένει το αμερικανάκι του ΣΚΑΪ, Δημάδης, να μεταδίδει φαντασιώσεις του για να μειώσει τον Σαμαρά και τους συναδέλφους του

Το πρωί σε ένα ύπουλο άρθρο του για το ΣΚΑΪ (ήταν εδώ αλλά το έσβησαν, ωστόσο υπάρχει ακόμα εδώ και το βάλαμε και εμείς), ο δημοσιογραφίσκος Θ. Δημάδης, προσπάθησε να ακυρώσει αυτό που είπε ο Μ. Ιγνατίου, ότι το αμερικανικό ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Σαμαρά. Όπως μετέδωσε ο Μ. Ιγνατίου για το MEGA (αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ΑΝΤΕΝΝΑ (Θανάσης Τσίτσας), Φωνή της Αμερικής, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (Πανίκος Παναγιώτου), Greek News (Αποστόλης Ζοπανιώτης)):

Σε ανακοίνωση του State Department, που εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους διαπιστευμένους ανταποκριτές, αναφέρονται τα εξής: "Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με τον νέο πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Ενθαρρύνουμε τη νέα ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει γρήγορα τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν τη μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και θα καταστήσουν την Ελλάδα πιο ελκυστική για επενδύσεις".
Είναι πασιφανές ότι το εν λόγω νούμερο του ΣΚΑΪ που κάνει τον δημοσιογράφο στις ΗΠΑ δεν είναι διαπιστευμένος στο Υπ Εξωτερικών των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να μην παίρνει τις δηλώσεις των αμερικάνων και να προσπαθεί να διαβάλλει συναδέλφους του σαν τον Μ. Ιγνατίου που είναι πάνω απ' όλα Έλληνας.

Φυσικά απώτερός του σκοπός όπως γράψαμε χθες είναι με τη φτηνιάρικη προπαγάνδα να μειώσει τον Σαμαρά με τον οποίο φαίνεται να έχει μεγάλο κόμπλεξ, όπως δείχνουν και το tweet που έκανε πριν λίγο και βλέπετε στην φώτο

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ του λοιπόν και θα τα λέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου