Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Διευκρινήσεις για τις αιτήσεις των αποσπάσεων


1kathigitria_ston_pinaka_thumb_medium200_150

Διευκρινίζεται ότι:
1α. Για τη μοριοδότηση των αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ απαιτείται να υποβληθούν τα δικαιολογητικά που αφορούν τα επιμέρους κριτήρια μοριοδότησης (συνυπηρέτηση, οικογενειακοί λόγοι, εντοπιότητα, σοβαροί λόγοι υγείας ιδίων, συζύγου, γονέων, αδερφών, θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης, σπουδές στο ΠΥΣΠΕ απόσπασης). Όσον αφορά τους λόγους υγείας γονέων ή αδερφών, θα πρέπει να υποβληθεί και αποδεικτικό της περιοχής μόνιμης διαμονής τους.
1β. Για τις αιτήσεις απόσπασης σε φορείς και υπηρεσίες του ΥΠ.Δ.Β.Μ.Θ. απαιτείται υποβολή
βιογραφικού σημειώματος.
1γ. Για τις αιτήσεις απόσπασης σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. απαιτείται υποβολή αναλυτικού βιογραφικού σημειώματος και επισήμων εγγράφων για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων όπως αυτά ορίζονται από τα άρθρα 12 και 21 του Ν. 3699/2008 (ΦΕΚ τ.Α΄ 199) με την επιφύλαξη του Κεφαλαίου Α’ (Νομικό πλαίσιο).
Ενημερωθείτε αναλυτικότερα από τις επισυναπτόμενες εγκυκλίους.
2. Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν εκδοθεί πρόσφατα (το τελευταίο τρίμηνο) και να προσκομιστούν τα πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα αυτών.
3. Η υποβολή των δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει κατά την προσέλευση των εκπαιδευτικών για την υπογραφή της αίτησής τους τις παραπάνω μέρες και ώρες. Μεταγενέστερη υποβολή δικαιολογητικών δε θα γίνεται αποδεκτή.
4. Η μη προσέλευση για την υπογραφή της αίτησης απόσπασης κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες συνεπάγεται και ακύρωση της ηλεκτρονικής της καταχώρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου