Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στον ΣΥΡΙΖΑ
 Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς, στα πλαίσια της περιοδείας του στη Ρόδο.
Ασκώντας έντονη κριτική στις εξαγγελίες του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ελπίδα, αλλά παρακμή!
«Δεν είναι ελπίδα να αυξάνεις τους φόρους, να διώχνεις επενδύσεις, να τα βάζεις με τους εθνικούς σου πρωταθλητές, τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία, και με τις εξαγγελίες σου, να κατεβάζεις την ελληνική σημαία από εκατοντάδες πλοία. Παρακμή είναι! Ελπίδα είναι να δημιουργείς καινούργιες θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του τόπου», ανέφερε.
Επίσης, κριτική άσκησε και στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό,
επισημαίνοντας ότι : «δεν είναι ελπίδα να προσκαλείς ανοιχτά στη χώρα σου όλου του κόσμου τους λαθρομετανάστες για να τους χαρίσεις ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο. Τριτοκοσμικό είναι! Ελπίδα είναι το αυτονόητο δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη στην ασφάλεια».
«Δεν είναι ελπίδα να οδηγήσεις την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ και τους Έλληνες στην απομόνωση. Εθνική καταστροφή είναι!
Ελπίδα είναι η συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, ώστε με εθνικό σχέδιο να αλλάξουμε όσα πλέον δεν αντέχουμε. Για να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βγάλουμε την Πατρίδα μας από την κρίση τη βαθειά.
Αυτή η μάχη είναι μάχη όλων των Ελλήνων και θα την κερδίσουμε!», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου