Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: “Είμαστε επικίνδυνοι αν κυβερνήσουμε”!!!


Eμείς το έχουμε καταλάβει ότι αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί η χώρα την ίδια στιγμή. Άλλο όμως εμείς που είμαστε και «εχθροί» του κ. Τσίπρα κι άλλο τα ίδια τα στελέχη του κόμματός του. Πλέον κι αυτοί σιγά – σιγά αντιλαμβάνονται ότι αν γίνει ένα… στιγμιαίο λάθος την Κυριακή η Ελλάδα θα το πληρώνει μια ζωή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε επιστολή παραίτησης και στην οποία γράφει ότι ακόμη και μια ώρα κυβερνητικής θητείας θα κατέστρεφε την Ελλάδα.
Ο λόγος για τον Νίκο Χανιά υποψήφιο στην Κορινθία (έλαβε 2.104 ψήφους) και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος. Απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ, Δημήτρη Βίτσα δηλώνει ότι αποχωρεί από το κόμμα αφού όπως σημειώνει είναι πλέον σίγουρος (!) ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας. Υπογραμμίζει δε ότι ο ίδιος τρέμει  στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».
«Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον
μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα», προσθέτει και καταλήγει  επαναλαμβάνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».
Μιλάμε ότι πέφτει πολύ γέλιο στην Κουμουνδούρου αφού και οι ίδιοι τρέμουν στην ιδέα μήπως κερδίσουν στις εκλογές και αναγκαστούν να κυβερνήσουν.
Γραμματέας της ΠΑΣΚ Πυροσβεστών (!!!).
Όπως σημειώνει σε σχόλιό του στην ανάρτηση ο “Αυριανιστής” ο κ. Χανιάς είναι πρώην  αρχισυνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στο Πυροσβεστικό Σώμα, που είχε διακριθεί ιδιαιτέρως στη συκοφάντηση της κυβέρνησης Καραμανλή (και των υπουργών δημόσιας τάξης της περιόδου 2004-2009). Όμως στις αρχές του 2010 ο κ. Χρυσοχοΐδης, στις έκτακτες κρίσεις που έκανε στο ΠΣ, τον… αποστράτευσε! Ο κ. Χανιάς προφανώς “τα πήρε” και στράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο κατέβηκε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης το 2010 και υποψήφιος βουλευτής το Μάιο.
Αποδεικνύεται δηλαδή για μια ακόμα φορά ότι το “βαθύ ΠΑΣΟΚ” συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ
Αντιγράφουμε από το συνδυασμό του: “Υπηρέτησε ως αξιωματικός στο Πυροσβεστικό Σώμα και από το 1992 ως και τον Ιανουάριο του 2010 ήταν διοικητής διαφόρων υπηρεσιών του σώματος. Επέδειξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Τα τελευταία 8 χρόνια εκλεγόταν ανελλιπώς στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών. Διετέλεσε πρόεδρος πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών ενώσεων και από τους πρωτεργάτες του συνδικαλισμού στα σώματα ασφαλείας. Έχει διατελέσει γραμματέας της ΠΑΣΚ Πυροσβεστών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου