Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΦΩΤΟ: Ο Μπαχτσελί είχε στο αυτοκίνητό του έμβλημα των Γκρίζων Λύκων!

Τιμή του και καμάρι του το σύμβολο της ακραίας εθνικιστικής Τουρκικής Οργάνωσης, που στην ουσία είναι μια διεθνής σπείρα δολοφόνων, οπότε έχει την υποστήριξη των Ελλήνων "προοδευτικών", για τους οποίους όλοι οι εθνικισμοί είναι καλοί, εκτός από τον ελληνικό. Ανακοίνωση για τον ακραίο ηγέτη του τουρκικού παρακράτους δεν θα βγάλουν τα κόμματα της "προοδευτικής παράταξης"; ούτε ο Καμμένος ;


Το τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη και το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ επισκέφθηκε λίγο πριν το μεσημέρι ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Τον κ. Μπαχτσελί και τη 15μελή συνοδεία του, υποδέχτηκε ο Τούρκος πρόξενος, Τουγρούλ Μπιλτεκίν ο οποίος και τον ενημέρωσε για τις εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι του Ατατούρκ.

Έξω από το προξενείο, καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης, ήταν συγκεντρωμένοι Κύπριοι φοιτητές από την Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών και μέλη της Χρυσής Αυγής που φώναζαν συνθήματα κατά του Μπαχτσελί και της Κατοχής στην Κύπρο.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να προσεγγίσουν το προξενείο και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, που έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών ενώ ακολούθησαν και μικροσυμπλοκές με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει από νωρίς το πρωί την γύρω περιοχή, διακόπτοντας την κίνηση στην οδό Αγίου Δημητρίου, από το ύψος της Αγίας Σοφίας.
taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου