Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Προβάδισμα της Ν.Δ. δείχνει δημοσκόπηση 6000 ατόμων

Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 6.000 παρέλαβε πριν από λίγη ώρα η Συγγρού. Πρόκειται για σφυγμομέτρηση πολύ γνωστής (και έγκυρης εταιρείας) η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της Ν.Δ. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν πρόσωπα που γνωρίζουν τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας, η Ν.Δ., καταγράφει προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στα επίπεδα που κινούνταν η διαφορά πριν από την απαγόρευση της δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων.
Πανομοιότυπη εικόνα προκύπτει και από δεύτερη σφυγμομέτρηση που πραγματοποιήθηκε από εταιρεία που συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ. Σε επίπεδο μικρότερων κομμάτων, οι έρευνες καταγράφουν μια σταθεροποίηση των δυνάμεων της «Δημοκρατικής Αριστεράς» του Φώτη Κουβέλη και της ‘Χρυσής Αυγής» του Νίκου Μιχαλολιάκου. Από κει και πέρα, η Ν.Δ., δείχνει να συσπειρώνεται...
στον απόλυτο βαθμό στην περιφέρεια, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζει αδυναμία να περάσει το μήνυμά της, στην Β’ Αθήνας και στο Περιφέρεια Αττικής.
Σε άλλη δημοσκόπηση που διενήργησε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη, η Ν.Δ., προηγείται με διαφορά που ξεπερνά τα ποσοστά που είχαμε δει στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
(METRO)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου