Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Υπουργείο Παιδείας: Απόσπαση εκπαιδευτικών ΠΕ19 και ΠΕ20

 
Η Διεύθυνση Λειτουργικών Υποδομών και Νέων Τεχνολογιών της Κ.Υ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Πρώην Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων) προτίθεται να αποσπάσει για τις
ανάγκες της Κ.Υ. που βρίσκεται στο Μαρούσι (Α. Παπανδρέου 37) από το Σεπτέμβριο του 2012, εκπαιδευτικούς ΠΕ19 και ΠΕ 20 με τα κάτωθι περιγραφόμενα προσόντα.

 A.            2 (Δύο) ειδικοί σε κατασκευή ,εγκατάσταση και διαχείριση Web Applications ( π.χ Wordpress, Joomla, limesurvey κ.λ.π) ανοιχτού λογισμικού με τεχνολογίες php, mysql, apache. Απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον  ενός χρόνου.
B.            2 (Δύο) ειδικοί στην εγκατάσταση και διαχείριση Linux συστημάτων με εμπειρία
τουλάχιστον ενός χρόνου σε λειτουργικά συστήματα Debian και Centos:  Διαχείριση  web server με nginx, apache, mysql, διαχείριση DNS server με BIND 9, διαχείριση mailserver με postfix και διαχείριση  proxy server με squid 3. Γνώση τεχνολογιών virtualization με XEN. Απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον  ενός χρόνου.
C.            2 (Δύο) ειδικοί με εμπειρία τουλάχιστον ενός χρόνου σε τεχνολογίες της Microsoft. Διαχείριση Web server (IIS) και Database Server (Ms  Sql Server). Απαραίτητες οι γνώσεις asp και .NET.
D.            2 (Δύο) ειδικοί στην διαχείριση δικτύων. Απαιτείται εμπειρία τουλάχιστον 2  (Δύο) χρόνων.
E.            1 (Ένας) ειδικός σε θέματα ασφάλειας  δικτύων και λειτουργικών συστημάτων (Security expert) που θα ασκεί καθημερινές διαδικασίες ελέγχου της ασφάλειας. Απαιτείτε εμπειρία τουλάχιστον ενός χρόνου στο παραπάνω αντικείμενο.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως και 15 Ιουλίου επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους στο e-mail: jkatop@minedu.gov.gr

Γιάννης Κατωπόδης
Προιστάμενος Τμήματος Β Διαχείρισης Π.Σ.Δ. και Νέων Τεχνολογιών
Διεύθυνση Λειτουργικών Υποδομών και Νέων Τεχνολογιών
6932547620

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου