Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τσίπρας/παπαγαλάκια: Η Ισπανία δεν θα υπογράψει μνημόνιο-Ισπανικό ΥΠΟΙΚ: Έτοιμο το μνημόνιο, θα υπογράψουμε σε 10 μέρες!!!

Πρέπει να είναι πολύ βλάκ@@ κάποιος για να πιστεύει τις βλακείες  του Τσίπρα, που διαδίδουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια του, ότι οι Ισπανοί δεν θα υπογράψουν μνημόνιο. Πέρα από την απλή λογική που λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποιος λεφτά χωρίς να υπογράψει και να δεσμευθεί για κάποια πράγματα... ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ΥΠΟΙΚτων Ισπανών ανακοίνωσε χθες...
ότι το μνημόνιο είναι σχεδόν έτοιμο και θα υπογραφεί μεταξύ 21 και 28 Ιουνίου.

Φυσικά τα παπαγαλάκια θα μας πούνε "ναι αλλά δεν υπέγραψαν μνημόνιο με μειώσεις μισθών και αυξήσεις φόρων". Η απάντηση είναι απλή: Τα 100 δις η Ισπανία τα παίρνει για συγκεκριμένο σκοπό, για τις Τράπεζες και γιαυτές θα υπογράψει και θα δεσμευθεί. Τα λεφτά που παίρνουν οι Ισπανοί δεν θα πάνε ούτε σε αποπληρωμή χρέους ούτε να μπαλώσουν τρύπεςόπως αυτά που παίρνουμε εμείς, μιας και δεν έχουν τα δικά μας δημοσιονομικά προβλήματα ενώ έχουν και ένα κάρο βιομηχανία με εξαγωγές.

Δείτε τώρα τι είπε χθες στην Πάτρα ι Τσίπρας στους ηλίθιους που τον άκουγαν:

«αυτές τις μέρες, η Ισπανία πέτυχε τη στήριξή της από τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς, χωρίς Μνημόνιο. Λέγοντας όχι στο Μνημόνιο. Και δεν βγήκε από το ευρώ. Δεν γύρισε στο προηγούμενο εθνικό της νόμισμα. Το όχι στο Μνημόνιο του κεντροδεξιού Ραχόι στην Ισπανία είναι το όχι στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Ελλάδα. Το όχι του Σαμαρά της Ισπανίας απομονώνει τον Σαμαρά της Ελλάδας. Τον τελευταίο τυφλό πολιτικό φίλο της κυρίας Μέρκελ στην Ευρώπη. Μαζί με τον κύριο Βενιζέλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου