Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

"Πανηγύρι" στο Facebook της Λαγκάρντ - Πάνω από 9.000 σχόλια


Δεν φανταζόταν ούτε η ίδια η Κριστίν Λαγκάρντ τον χαλασμό που θα ακολουθούσε μετά τα όσα είπε για την Ελλάδα στην βρετανική εφημερίδα Guardian. Ακόμα και όταν προσπάθησε να ανασκευάσει με σχόλιό της στην σελίδα της στο Facebook, η κα Λαγκάρντ βλέπει όσο περνούν οι ώρες τα σχόλια από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο να πέφτουν σαν την βροχή.
Στον Guardian είχε πει όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί για όλους εκείνους τους ασθενείς στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη:..........
"πιο πολύ σκέφτομαι τα παιδιά σε σχολεία της Νιγηρίας που μοιράζονται μία καρέκλα ανά τρεις μαθητές επειδή θέλουν πραγματικά να μορφωθούν. Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα”.

Μετά προσπαθώντας να ανασκευάσει έγραψε στο Facebook:

"Όπως εχω πει πολλές φορές στο παρελθόν βλεπω με συμπάθεια τον ελληνικό λαό και τις προκλήσεις που αντιμνετωπίζει. Αυτός είναι ο λόγος που το Ταμείο στηρίζει την Ελλάδα, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τη σημερινή κρίση και να επανέλθει στο δρόμο τη οικονομικής ανάπτυξης, της απασχόλησης και της σταθερότητας. Ενα σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας είναι ότι ο καθένας πρέπει να φέρει το δικό του μερίδιο βάρους, ιδιαίτερα οι πιο προνομιούχοι και ιδίως οσον αφορά την πληρωμή των φόρων τους. Αυτά ήθελα να τονίσω όταν μίλησα με την εφημερίδα Guardian ως μέρος μιας ευρύτερης συνέντευξης πριν από λίγο καιρό".

Έως αργά το μεσημέρι κάτω από αυτό το κείμενο είχαν αναρτηθεί σχεδόν 9.000 σχόλια, ενώ πιθανότατα θα ήταν και περισσότερα αφού ως φαίνεται οι διαχειριστές της σελίδας είναι με το... μαχαίρι ανα χείρας.
newsit.gr


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου