Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΝΙΚΟΣ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ υποψήφιος βουλευτής Ν. Καβάλας της Ν.Δ.: ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           
Παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του μίλησε στην Ελευθερούπολη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στα πλαίσια των προεκλογικών ομιλιών του στο νομό Καβάλας.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, χαρακτηρίζοντας «πατριωτική κίνηση» την κίνηση του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσει την δανειακή σύμβαση προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν υπολόγισε τα πολιτικά οφέλη που θα είχε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας εάν καταψήφιζε τη δανειακή σύμβαση όπως είχε κάνει με το μνημόνιο, αλλά προτίμησε να κρατήσει «ζωντανή τη χώρα».
Αναφέρθηκε στις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ στο βάθος του χρόνου, ξεκινώντας την ιστορική αναδρομή από τη διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, όπου η χώρα επιβάρυνε το συνολικό χρέος της και δημιούργησε έναν δημόσιο τομέα γεμάτο προβλήματα και αγκυλώσεις. Άμεσο παράδειγμα της κατάρρευσης των κοινωνικών δομών στην περιοχή  αποδεικνύεται και από την υποβάθμιση του κέντρου Υγειάς.
Έκανε διακριτή την ευθύνη μεταξύ ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι το μοντέλο που κατέρρευσε είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι όσες φορές η ΝΔ βρέθηκε στην εξουσία προσπάθησε να το αλλάξει, αλλά είχε όλο το υπόλοιπο σύστημα, συμπεριλαμβανομένου και της Αριστεράς, απέναντι της.
Ζήτησε από τους ψηφοφόρους να δώσουν μια ευκαιρία στην ΝΔ ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμα της για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει, κυρίως από την πολιτική που εφαρμόστηκε τα δύο τελευταία χρόνια και τις λάθος επιλογές που έγιναν από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος με τη φράση «λεφτά υπάρχουν» έσυρε τη χώρα στο διεθνές νομισματικό ταμείο, ενώ γνώριζε την αλήθεια, παραπλανώντας το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου