Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Αμφίπλευρη διεύρυνση» της ΝΔ, με Έλληνες Κυνηγούς και ... Τριγώνη


Συνήθως μιλάμε για κόμματα που «αλιεύουν» ψήφους, αλλά στο εξής το σωστό ρήμα για τη Νέα Δημοκρατία θα είναι «κυνηγούν»: Ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Κυνηγών καλεί σε υπερψήφιση του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Κυνηγών, Γιώργος Τσαγκανέλιας, ικανοποιήθηκε πλήρως από μια κίνηση του κ. Σαμαρά. Δήλωσε συγκεκριμένα:
«Με χαρά πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών τον κ. Σταθόπουλο Νικόλαο, Πρόεδρο
της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας. Τέτοιες πρωτοβουλίες, πιστεύουμε ότι θα τύχουν της επιδοκιμασίας των Ελλήνων Κυνηγών».
Από ηχητικής πλευράς, προκύπτει μια ενδιαφέρουσα «ταυτόχρονη αμφίπλευρη διεύρυνση» της Νέας Δημοκρατίας: Η κεντροδεξιά συσπείρωση, την οποία επιδιώκει η Συγγρού, επεκτείνεται τόσο προς τους Κυνηγούς, όσο και προς την κυρία ... Τριγώνη.
Η μέχρι πρότινος υποψήφια βουλευτής Β' Αθηνών με το ΛΑΟΣ, Παναγιώτα Τριγώνη, ανακοίνωσε την προσχώρησή της στη Νέα Δημοκρατία. Στη σχετική ανακοίνωσή της τονίζει:
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για ένα πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο. Ανταποκρίνομαι σε μια εθνική υποχρέωση για τη διασφάλιση της παρουσίας μας στο ευρώ και την έξοδο της Πατρίδας μας από την κρίση, με στέρεα και σίγουρα βήματα. Στις δύσκολες αυτές ώρες, χρέος όλων είναι να βάλουμε πάνω από όλα το εθνικό, το συλλογικό συμφέρον. Να παλέψουμε για την Ελλάδα και ένα καλύτερο αύριο».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου