Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Την Κυριακή λοιπόν ψήφισε με τη λογική. Με το μυαλό και με την καρδιά σου. Όχι με το θυμικό σου.

Διαδίδεται από κομματικά επιτελεία μέσω εφημερίδων ότι θα ξαναγίνουν εκλογές στις 17 Ιουνίου.
Κάποιοι θέλουν την αποσυσπείρωση του κόσμο, ο οποίος μπορεί να πει: αφού θα ξαναγίνουν εκλογές σε ένα μήνα ψηφίζω τώρα ότι θέλω για να στείλω το μήνυμα και σε ένα μήνα ψηφίζω κάποιο από τα μεγάλα κόμματα για να με κυβερνήσει.
Αυτού του είδους οι διαρροές μπορούν να κριθούν μόνο εκ του αποτελέσματος. Οψόμεθα λοιπόν.
Την Κυριακή όμως καλούμαστε  να αποφασίσουμε προς τα που θέλουμε να πάει η Ελλάδα. Κι επειδή οι εκλογές δεν είναι διαδήλωση διαμαρτυρίας, οφείλουμε να σκεφτούμε τι θα ψηφίσουμε.
Έχουμε την Αριστερά που από στυλοβάτης και αρωγός της άρχουσας τάξης τόσα χρόνια, εμφανίζεται τώρα ως «αντιμνημονιακή» και «επαναστατική» δύναμη. Η Αριστερά που
συνέβαλε στην διάλυση της εθνικής μας Παιδείας, στην άλωση των πανεπιστημίων από τους κουκουλοφόρους, και συνήργησε με τη Νέα Τάξη στην αλλοίωση του εθνικού ιστού με την λαθρομετανάστευση.
Απέναντι στις αριστερές αλλά και τις άλλες δυνάμεις που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο οδηγούν σε νέα αδιέξοδα, ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία απέδειξαν ότι και θέλουν αλλά και μπορούν να αναλάβουν το τιμόνι της χώρας και να την οδηγήσουν σε ασφαλές λιμάνι.
Την Κυριακή λοιπόν ψήφισε με τη λογική. Με το μυαλό και με την καρδιά σου. Όχι με το θυμικό σου.
Επέλεξε όποιους-ες υποψηφίους σου εμπνέουν αισιοδοξία κι εμπιστοσύνη.
Αλλά πάνω απ΄ όλα επέλεξε τη Νέα Δημοκρατία.
Πολλά είναι τα κόμματα
Η επιλογή είναι μία, Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου