Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πάγκαλος: Βλαβερή για τον τόπο μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ


http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2011/12/pagkalos1.jpg


Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Μπορεί να υπάρξει μια κυβέρνηση ελληνική ή εάν θέλετε να την πω επαναστατική ή θέλετε να την πω ρηξικέλευθη, ή θέλετε να την πω καραμπουζουκλίδικη η οποία βγαίνει και λέει “ακούστε εγώ δεν γουστάρω, έχω άλλα μυαλά, άλλες απόψεις, άλλες ιδέες.

Δεν δέχομαι τις συμβάσεις, δεν τις εφαρμόζω, δεν τηρώ τις υποχρεώσεις που ανέλαβα”.

Κι είναι πολύ απλό να το σκεφτεί κανείς ότι τότε και οι ξένοι θα πουν, εντάξει αφού δεν τηρείτε τις αποφάσεις που υποφράψατε, και εμείς δεν τηρούμε τις δικές μας. ‘Άρα λεφτά δεν έχει. Δεν μιλάμε για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μιλάμε για την εκταμίευση σε μερικές εβδομάδες του ποσού που θα επιτρέψει στο ελληνικό κράτος να λειτουργεί». Για τον πρώην αντιπρόεδρο της απερχόμενης κυβέρνησης, μια κυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα.

Ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στις επιθέσεις που έχει δεχτεί ο ίδιος από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ: «Εγώ δέχτηκα επιθέσεις από τον κ. Τσίπρα και τους τραμπούκους του, υπό την μορφή του ξυλοδαρμού.

Μου πέταξαν καρέκλα, μου πέταξαν γιαούρτι και ήταν μπροστά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και καθοδηγούσαν τους τραμπούκους».

Όσον αφορά τα λεγόμενα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη Βουλή που έλεγε «δεν θα βγαίνετε από τα σπίτια σας, θα φύγετε από τη χώρα νύχτα γιατί έχετε ποινικές ευθύνες’’, ο κ. Πάγκαλος τον κατηγόρησε ότι πάνω στα λεγόμενά του στηρίζεται η ρητορική του Πάνου Καμμένου και της Χρυσής Αυγής περί δοσίλογων.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου