Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Άγριο ξύλο σε Γερμανούς και Ολλανδούς απο Έλληνες λόγω μνημονίου!!!

Ένα πρωτοφανές γεγονός σημειώθηκε στη Μονεμβασία το πρωί της Κυριακής, αφού 65χρονος Ολλανδός ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα απ΄πο το 1992, ξυλοκοπήθηκε άγρια από άγνωστο μέχρι στιγμής Έλληνα επειδή τον πέρασε για… Γερμανό! Όπως μεταδίδει το notospress.gr tο περιστατικό συνέβη στις 7:30 το πρωί, όταν ο 65χρονος Ολλανδός Ανδριάνο Βάντερμπουργκ, κατά τη συνήθειά του, κάνει τον πρωινό του περίπατο, μαζί με τα σκυλιά του, στην παραλία της Μονεμβασίας. 

Κατά την επιστροφή του Ολλανδού στο σπίτι του ένα αυτοκίνητο αγροτικό 4Χ4 Mιτσουμπίσι μαύρου χρώματος σταματά μπροστά του και από αυτό ο συνοδηγός, γύρω στα 45, εύσωμος κι επιθετικός πλησιάζει τον ανύποπτο Ολλανδό και των ρωτά: «Είσαι Γερμανός;». Ο 65χρονος απαντά: «Όχι, είμαι Ολλανδός…». Ο 45χρονος, όμως Έλληνας, ήταν ούτος ή άλλως πεπεισμένος ότι ο Ολλανδός φταίει έτσι και αλλιώς και του επιτίθεται με γροθιές λέγοντας: «Γερμανός ή Ολλανδός το ίδιο μου κάνει… Τι νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε στην Ελλάδα…»

Οι γροθιές πέφτουν βροχή. Ο Ολλανδός πέφτει κάτω και ο Έλληνας τον κτυπά με κλωτσιές στο πρόσωπο συνοδεύοντας τα κτυπήματα με βρισιές.

Ο δράστης, έχοντας τσακίσει τον αιφνιδιασμένο Ολλανδό, απομακρύνεται με το αυτοκίνητο. Οι περίοικοι ενημερώνουν την Ελληνίδα γυναίκα του η οποία σε 5 λεπτά έχει καταφθάσει με τον γιό τους. Ενώ προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει το μαύρο αγροτικό εμφανίζεται και πάλι. Ο συνοδηγός έξαλλος επιχειρεί δεύτερη επίθεση. Τον αποτρέπει , ευτυχώς, ο οδηγός του αγροτικού ο οποίος και φροντίζει να απομακρυνθούν. Η γυναίκα του θύματος προλαβαίνει και καταγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Η Αστυνομία όταν φθάνει καταγράφει το συμβάν.

Ο άτυχος Ολλανδός μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Σπάρτης όπου εφημερεύει χειρουργός και ορθοπεδικός. Κατάγματα στο πρόσωπο καθιστούν την κατάστασή του σοβαρή. Εξετάζεται στον αξονικό. Αρρυθμίες καρδιάς επιβάλουν καρδιογραφήματα. Ο 60χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σπάρτης.
Πρόκειται για συνταξιούχο ηλεκτρολόγο – μηχανολόγο από την Ολλανδία. Από το 1992 έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Μονεμβασία την οποία και λατρεύει. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας και του γιού του είναι άνθρωπος που δεν έχει δώσει δικαιώματα και δεν έχει προκαλέσει.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου