Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Γ. Βρούτσης: Κύριε Τσίπρα, τέλος η καλοπέραση της εξέδρας.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική ισχύ για να συμβάλλει και στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και στην έξοδό της από την κρίση.

Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τα πράγματα, από τις εκλογές μέχρι σήμερα, δεν είναι ούτε εθνικά χρήσιμος ενώ βάζει σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη.
H διγλωσσία που παρουσιάζει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συντηρεί και μετεκλογικά το λαϊκισμό και τη δημαγωγία.

Δεν είναι δυνατόν, από τη μια για λόγους κομματικών σκοπιμοτήτων στο εσωτερικό να υποστηρίζει τη μονομερή καταγγελία της Δανειακής Σύμβασης – που ισοδυναμεί με πιστωτικό γεγονός και από την άλλη στο εξωτερικό με την επιστολή του να αναφέρεται σε επανεξέταση του στρατηγικού σχεδίου, δηλαδή επαναδιαπραγμάτευση.

Η διατήρηση της πολιτικής αστάθειας και της αβεβαιότητας στη χώρα μας, σε συνδυασμό με ατυχείς δηλώσεις περί καταθέσεων, ήδη εμφανίζουν τις πρώτες αρνητικές επιπτώσεις.

Από τη μια τα έσοδα του κράτους καταρρέουν και από την άλλη – όπως άλλωστε το είχα επισημάνει σε όλες μου τις ομιλίες στις Κυκλάδες – εμφανίζεται κατακόρυφη πτώση στον Τουρισμό.

Κύριε Τσίπρα, τέλος η καλοπέραση της εξέδρας.

Πρέπει να μπείτε στο γήπεδο και να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Μην το αποφεύγετε…..


Επειδή οι στιγμές για την Ελλάδα είναι κρίσιμες όσο ποτέ άλλοτε, σας αποστέλλω για την περαιτέρω ενημέρωσή σας, τη σημερινή ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα.

Γιάννης Βρούτσης
Βουλευτής ΝΔ, ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου