Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ψωμιάδης: Ο Σόρος ο βασιλιάς των κερδοσκόπων στηρίζει Τσίπρα

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του επικεφαλής του, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ. στη βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, διατυπώνοντας ερωτηματικά για την προέλευση των χρημάτων που ξοδεύει το κόμμα προεκλογικά.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο κ. Ψωμιάδης, ανέφερε πως το «βολεμένο κι επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου». «Χωραφάς, Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι μέχρι χθες του Ακη Τσοχατζόπουλου, είναι σήμερα σύμβουλοι και πρόσωπα-κλειδιά δίπλα στον κ. Τσίπρα, είναι τα πρόσωπα που κατευθύνουν τον κ. Τσίπρα», τόνισε.

«Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα γράφουν έγκριτες εφημερίδες. Το ερώτημα είναι τι εκφράζουν αυτά τα μπουμπούκια;» συνέχισε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αφήνοντας στη συνέχεια αιχμές για την προέλευση των χρημάτων που ξοδεύει προεκλογικά του κόμμα του οποίου ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν είναι περίεργο ότι ξαφνικά δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως, ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται, στηρίζει Τσίπρα. Δεν πρέπει να παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου ήταν παρόντες ο πρώην υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρης Τσάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου