Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Άγριο καψόνι Ολάντ σε Τσίπρα: Συναντά σε λίγο τον Μπένυ παρόλο που δεν είναι Πρωθυπουργός


[Η φώτο προς το παρόν είναι μοντάζ, αλλά είναι σίγουρο πως οι ΠΑΣΟΚοι θα μας προμηθεύσουν με κανονική για να κάνουν ρόμπα τον Αλέξη... που πανηγύριζε για την εκλογή Ολάντ και μας έλεγε ότι θα φέρει νέο άνεμο στην Ευρώπη καταργώντας τη λιτότητα]

Ταξίδι-αστραπή στο Παρίσι πραγματοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπου θα έχει συνάντηση στη 1 μετά το μεσημέρι με τον νέο Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που προέρχονται από τη γαλλική προεδρία, η πρόσκληση για συνάντηση προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προήλθε από τον ίδιο τον Φρανσουά Ολάντ.
Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, σε συνδυασμό με την πρόσφατη άρνηση Ολάντ να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την χτεσινή «επίθεση» του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατά του γάλλου προέδρου (είπε ότι θα τον αποκαλούν Ολαντρέου αν δεν τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις), δεν θα είναι παρακινδυνευμένο να υποθέσει κανείς ότι ο Φρανσουά Ολάντ θέλει με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα συμβολικό μήνυμα στον «αυθάδη» Αλέξη Τσίπρα.

Προσκαλώντας σε συνάντηση τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το κόμμα του οποίου ήρθε τρίτο στις εκλογές της 6ης Μαΐου, λίγο μετά την άρνηση σε αντίστοιχη πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα, ο γάλλος πρόεδρος ίσως θέλει να δείξει ποιους θεωρεί ότι είναι οι συνομιλητές του...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου