Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Παπαρήγα κατά Τσίπρα: Αν φέρει νόμο κατά του Μνημονίου, να μου τρυπήσετε τη... μύτη!



Σχέδιο περιχαράκωσης της εκλογικής τους βάσης, ώστε να μην υποστεί περαιτέρω λεηλασία από τις «επιδρομές» που επιχειρεί με σημαία τη συγκρότηση κυβέρνησης Αριστεράς ο Αλέξης Τσίπρας, θέτουν σε εφαρμογή το ΚΚΕ και η ΔΗΜ.ΑΡ.

Τόσο η Αλέκα Παπαρήγα όσο και ο Φώτης Κουβέλης, έχοντας κατά νου και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, επιδιώκουν την όξυνση της αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, πολώνοντας το κλίμα με την Κουμουνδούρου.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ έδωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου και το μεγαλύτερο μέρος της ήταν «αφιερωμένο» σε σκληρές επισημάνσεις γύρω από την τακτική «εξαπάτησης και κοροϊδίας» που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον λαό. Θα είναι μια κυβέρνηση της απάτης, διότι αυτά που ισχυρίζεται ότι θα
κάνει δεν θα τα κάνει» υπογράμμισε και ζήτησε την ενίσχυση του ΚΚΕ προκειμένου να εισέλθει με μεγαλύτερη δύναμη στη Βουλή, για να μπορέσει να κάνει πράξη τη δέσμευσή του για κατάθεση πρότασης νόμου που θα καταργεί τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο. Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ αμφισβήτησε ευθέως και τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την ακύρωση του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης εντός της Βουλής. «Αμα το φέρει στη Βουλή, να μου τρυπήσετε τη μύτη» είπε και θύμισε την τακτική του Ανδρέα Παπανδρέου με το σύνθημα «έξω οι βάσεις του θανάτου».

Ο Φώτης Κουβέλης στηλίτευσε την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Κ.Ο. του κόμματός του. Εκανε λόγο για μια «λαϊκίστικη και ανεύθυνη Αριστερά» που ερωτοτροπεί ανοιχτά με την έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή. «Αυτή η Αριστερά δεν έχει οικονομικό πρόγραμμα. Ψαρεύει σε θολά νερά. Αναπαράγει τις χειρότερες παραδόσεις του ΠΑΣΟΚ και κλείνει το μάτι στον λαϊκισμό, φτάνοντας να προτείνει για πρωθυπουργό τον Γ. Αρσένη» ανέφερε μεταξύ άλλων.


Γιώργος Κατσίγιαννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου