Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Καταγγελία ΔΑΚΕ/ΠΕ Θεσσαλονίκης για τη μοριοδότηση των αποσπάσεων

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  Δ. Α. Κ. Ε.  Π/Ε   Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 30-5-2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συναδέλφισσες/οι,
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δ.Α.Κ.Ε/Π.Ε.  Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για την αναλγησία που επιδεικνύει, απέναντι στους/στις συναδέλφους/ισσες που έχουν συζύγους μακροχρόνια άνεργους.
Το Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ, μετά:
Τις διευκρινήσεις επί της εγκυκλίου των αποσπάσεων (56020/Δ1/17-5-2012), αναφορικά με τη συνυπηρέτηση, αποκλείει από τη μοριοδότηση της συνυπηρέτησης τους συναδέλφους/ισσες που ο/η σύζυγός τους είναι μακροχρόνια άνεργος/η..

Σε μία περίοδο που η ανεργία ανέρχεται επίσημα στο 23% και ανεπίσημα φτάνει σε πολύ υψηλότερα ποσοστά, η προχειρότητα και η αναλγησία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων μεγαλουργεί, στερώντας τη μοριοδότηση των 10 μονάδων από τους συναδέλφους/ισσες που ο/η σύζυγος τους είναι μακροχρόνια άνεργος/η.

Οι οικογένειες των συναδέλφων /ισσων που μαστίζονται από το φάσμα της ανεργίας, βρίσκονται σε πολύ δυσχερέστερη οικονομική κατάσταση από τους/τις υπόλοιπους/ες.

Απαιτούμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων να δώσει άμεσα λύση και να αποκαταστήσει την αδικία.

Ο                                                          Ο
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                        ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου