Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γιάννης Πασχαλίδης Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζοντας τις επαφές του ο Υπ. Βουλευτής Ν.Δ Νομού Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, τη Δευτέρα επισκέφθηκε τη Ν. Πέραμο, όπου είχε μια ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την οικονομική κρίση.

Ο κ. Πασχαλίδης αντάλλαξε με τους κατοίκους απόψεις τόσο για τα ζητήματα της αγροτικής παραγωγής, τους ενημέρωσε για τις προτάσεις που διατύπωσε στο Ζάππειο ο Πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς και άκουσε και τις δικές τους απόψεις και προτάσεις σχετικά με το θέμα.

Επίσης ένα θέμα που τέθηκε στη συζήτηση ήταν το τουριστικό μέλλον της περιοχής. Όλοι συμφωνήσανε ότι η περιοχή είναι εξαιρετικής ομορφιάς και πλούτου,  ωστόσο απουσιάζουν εκείνες οι επενδύσεις οι οποίες και θα δώσουν μια μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στην τοπική οικονομία.

Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα, παρακολούθησε τους τελικούς αγώνες μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας, όπου διεξάγονται οι Πανελλήνιοι Αγώνες Εφήβων. 

Ο κ. Πασχαλίδης συνομίλησε με τους αθλητές  και τους θύμισε ότι το μπάσκετ είναι ο έρωτας της ζωής του και το υπηρέτησε επί 25 χρόνια και ως αθλητής και ως προπονητής. 


Το βράδυ του τελικού ο κ. Πασχαλίδης βρέθηκε ανάμεσα σε παλιούς του φίλους και γνώριμους. Συνομίλησε με τον κ. Βιτζιλέο, Αντιπρόεδρο Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, τον κ. Μπακάλη Διεθνή Διαιτητή και τον κ. Λόρτο, Πρόεδρο Επιτροπής Διορισμού Διαιτησίας.
Σήμερα, 1η του Μάη, έδωσε το παρών στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Καπνεργάτη, τιμώντας τους εργατικούς αγώνες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου