Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο υποψήφιος βουλευτής ν. Καβάλας της Ν.Δ. Ντίνος Κλειτσιώτης Μίλησε σε οικονομολόγους, λογιστές και φοροτεχνικούς σε ειδική εκδήλωση

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καβάλας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κλειτσιώτης Κωνσταντίνος   χθες το βράδυ μίλησε σε συναδέλφους του οικονομολόγους, λογιστές και φοροτεχνικούς σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» (Αίθουσα «Φίλιππος). Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Ν.Δ. για την Οικονομία, τονίζοντας πως η Ν.Δ. οργανώνει την στροφή στην πραγματική οικονομία, την ανάκαμψη και την ουσιαστική ανάπτυξη, που θα νικήσει την ανεργία και τη φτώχεια.
Ο κ. Κλειτσιώτης παρουσίασε αναλυτικά τα μέτρα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  και γνωστοποίησε το πώς θα αναστραφεί το κλίμα απελπισίας στην Ελληνική κοινωνία και το πώς θα τα καταφέρει η Πατρίδα μας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα των
διαρθρωτικών αλλαγών  που πρέπει να έρθουν το ταχύτερο. Αναφέρθηκε διεξοδικά στο νέο Φορολογικό Σύστημα που προτείνει η Ν.Δ. και ειδικότερα στο Στρατηγικό Σχέδιο Αναμόρφωσης του Φ.Σ., τη φορολογική πολιτική ως Εργαλείο Ανάπτυξης σε περιβάλλον Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και επίσης στη φορολογία Εισοδήματος Νομικών και Φυσικών Προσώπων και Ακίνητης Περιουσίας. Ο κ. Κλειτσιώτης παρουσίασε επίσης τις κυρώσεις και τα μέτρα κατά της φοροδιαφυγής και τη δέσμη ειδικών προτάσεων που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- την κατάργηση του Κ.Β.Σ. και την ενσωμάτωση των αναγκαίων διατάξεων στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, την κατάργηση των Επιτροπών Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και την υπαγωγή των υποθέσεων προς συμβιβασμό στο θεσμό της Διαιτησίας, την καθιέρωση επιβολής ετήσιου Τέλους σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα που βρίσκονται σε αδράνεια ανεξαρτήτως μορφής, τη θέσπιση Φορολογικού Μηχανισμού για τη φορολόγηση του Διαδικτυακού Στοιχήματος και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής στοιχείων – μεταβολών – δικαιολογητικών.
 Τέλος ο  υποψήφιος βουλευτής κ. Κλειτσιώτης χθες το πρωί επισκέφθηκε την Ελευθερούπολη και τη Λαϊκή Αγορά. Αργότερα μετέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καβάλας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» για την υποδοχή του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Κλειτσιώτης σήμερα θα βρίσκεται στο νησί της Θάσου για χρήσιμες επαφές με τους κατοίκους, με τους οποίους θα συνομιλήσει και θα ακούσει τα προβλήματα και τα αιτήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου