Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Ο Π. Καμμένος έχει ξεφύγει» λέει ο Ψωμιάδης



Μια στο καρφί και μια στο πέταλο χτες από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Το «γαλάζιο» στέλεχος, λίγη ώρα προτού γνωστοποιηθεί η πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά προς τις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς για πανστρατιά, τάχθηκε υπέρ ενός ενιαίου και μεγάλου κεντροδεξιού μετώπου, με τη συμμετοχή και του Πάνου Καμμένου.

Την ίδια στιγμή τού άσκησε σκληρή κριτική, λέγοντας ότι ο Καμμένος έχει ξεφύγει. «Διαφωνώ σε πάρα πολλά, όσον αφορά τον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ., όπως και με πολιτικές συμπεριφορές κατά του Πάνου Καμμένου. Συγχρόνως όμως δεν θα έπρεπε να ακουστούν ακραίες θέσεις και εκφράσεις από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διότι είμαστε όλοι παιδιά της Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης μίλησε για μια Κεντροδεξιά που θα είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της
χώρας και επισήμανε ότι, αν αυτό δεν επιτευχθεί στις επόμενες εκλογές, «θα πονέσουμε πάρα πολύ όλοι». Σχετικά με τη συζήτηση περί επαναδραστηριοποίησης του τέως προέδρου της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή, είπε ότι «το κεφάλαιο Κώστας Καραμανλής δεν έκλεισε, αλλά δεν ήρθε ακόμη η ώρα του». Στην ερώτηση πότε θα έρθει η ώρα του, απάντησε με χιούμορ: «Πριν ολοκληρωθεί το έργο του μετρό στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Ψωμιάδης αποκάλυψε ότι ακόμη και χθες είχε πρόταση να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας, χωρίς να πει από ποιο κόμμα, και ότι δυο μέρες προτού ανακοινώσει τη δημιουργία του ομίλου προβληματισμού «Πατρίδα» ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος, αλλά δέχτηκε πιέσεις από τους φίλους του και δεν το έκανε. Ανέφερε ακόμα ότι θεωρεί «αδιανόητο» να διώκεται ο ίδιος, γιατί μείωσε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, και να «κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου «που ξεπούλησαν τη χώρα».


«Π. Μελάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου