Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Γιάννης Πασχαλίδης Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Με τους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ Καθηγητών συναντήθηκε το Σάββατο το πρωί, ο Υπ. Βουλευτής Ν.Δ Νομού Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για τα προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης, τα οποία και εντάθηκαν μετά την εφαρμογή του Α΄  Μνημονίου.


Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο κ. Πασχαλίδης τους ευχαρίστησε για την στήριξη που πρόσφεραν στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές στις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ, στη
μάχη που δόθηκε πρόσφατα εναντίον του νομοσχεδίου της Υπ. Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου με το οποίο επιχείρησε την κατάργηση τους.

Παράλληλα το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε τα χωριά Αμισιανά, Ηρακλείτσα, Ν.Πέραμο, Νικήσιανη, Δωμάτια και Ελαιοχώρι συζήτησε με τους κατοίκους τα ζητήματα των χαμηλών μισθών, των περικοπών των συντάξεων και την περιορισμένη διάθεση αγροτικών προϊόντων στην αγορά και τις χαμηλές τιμές. 
Ως απάντηση στο πρόβλημα της αγροτικής οικονομίας παρέθεσε τις προγραμματικές θέσεις της Ν.Δ για καθετοποίηση της παραγωγής από το χωράφι μέχρι το ράφι και τη σύγκλιση των τιμών πώλησης των αγροτικών προϊόντων από τον παραγωγό ως τον καταναλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου