Με συγκέντρωση και ομιλία στους Νεοδημοκράτες της Ξάνθης ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο εκπρόσωπος του κόμματός μας Γιάννης Μιχελάκης. Στη διάρκειά της έστειλε το μήνυμα σε όλη την εγκαταλελειμμένη από το ΠΑΣΟΚ περιοχή, ότι η ΝΔ θα κερδίσει το στοίχημα της Ανάπτυξης, που αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για τη χώρα αλλά και για τα σημαντικά προβλήματα αποβιομηχάνισης, ανεργίας και απομόνωσης που ταλανίζουν την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
«Στην Καβάλα άκουσα κάτι που με συγκλόνισε στη συνάντηση που είχα με τη Νομαρχιακή της ΟΝΝΕΔ: ένα από τα παιδιά μου είπε πως πλέον τα άτομα της ηλικίας του ντρέπονται να πουν ότι
δουλεύουν γιατί οι περισσότεροι στις παρέες είναι άνεργοι! Φανταστείτε πως μεγαλώνουν οι νέοι μας! Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να λέμε ¨Λεφτά Υπάρχουν» ή άλλα ψέμματα στον κόσμο, ούτε να τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Πρέπει να παλέψουμε για να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα ανατάξουν την Οικονομία και την επιχειρηματικότητα» είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο κ. Μιχελάκης.
Η περιοδεία του άρχισε το πρωί του Σαββάτου στην Καβάλα, όπου μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών της ΝΟΔΕ και στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου. Συνεχίστηκε στη Δράμα, όπου μίλησε σε πολυπληθή συγκέντρωση στο νέο δημαρχείο της πόλης. Το πρωί της Κυριακής μετέβη στην Κομοτηνή, όπου μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών της ΝΟΔΕ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, παρουσία των υποψηφίων βουλευτών.
Το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη Τύπου στην Ξάνθη στην οποία τόνισε ότι οι πόρτες της ΝΔ είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να αγωνιστούν για μία καλύτερη Ελλάδα, μακριά από τα αδιέξοδα στα οποία μας οδήγησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.