Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ο Θεός να βάλει το χέρι του …

Φανταζόμαστε ότι οι Ευρωπαίοι θα έχουν μείνει "κάγκελο" -μη ξέροντας αν  θα πρέπει να κλάψουν ή να γελάσουν-  με τα παιδιάστικα καμώματα του Αλέξη. 
Ο κ. Τσίπρας   απαντώντας σήμερα σε προτάσεις για κυβέρνηση μειοψηφίας με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, κάλεσε τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ  να στείλουν μέχρι αύριο(!)  επιστολές στους αρχηγούς των κρατών μελών της ΕΕ και να δηλώσουν κατηγορηματικά ότι δεν θα εφαρμόσουν το Μνημόνιο!!
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο λαός ψήφισε συνειδητά κατά του Μνημονίου, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί δεν μπορεί να βρίσκεται σε δυσαρμονία με τη λαϊκή ψήφο!
Το θέμα επομένως είναι, είπε ο κ. Τσίπρας, ποιά κατεύθυνση θα έχει η κυβέρνηση και όχι απλά να σχηματιστεί κυβέρνηση.
Είναι φανερό ότι ο κ. Τσίπρας ποτέ δεν θέλησε να αναλάβει την εξουσία, απλά παίζει το κομματικό του παιχνίδι κάτι που το έκανε με επιτυχία μέχρι και χθες. Σήμερα όμως  έχει την εντολή του λαού  να κάνει κυβέρνηση και με αυτή την εντολή κάνει τα παιχνιδάκια του σε σε βάρος του Ελληνικού λαού. Δυστυχώς έχουμε την εντύπωση ότι...
τα περιθώρια στενεύουν και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Αλέξη – ίσως να μην ισχύει καθόλου για τον Αλέξη- αλλά ισχύει για τον Ελληνικό λαό.
Το είχαμε πει και το ξαναλέμε σήμερα ακόμα πιο δυνατά: Ο Θεός να βάλει το χέρι του …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου