Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γιώργος Καλαντζής: " Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα σημάνει αληθινή ανατροπή".

Σίγουρος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου φάνηκε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής ο οποίος στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας περιόδευσε την Τρίτη το πρωί σε Μεσότοπο, Καραβαγγέλη, Αυλή, Μελισσοκομείο και Κοκκινόχωμα του Παγγαίου και συνομίλησε με φίλους. «Εμάς φοβούνται, εμάς πολεμούν», τόνισε με έμφαση στους κατοίκους της περιοχής. «Αλλά ο λαός τους κατάλαβε. Και έρχεται μαζί μας. Και αυτό φαίνεται μέρα με τη μέρα. Η νίκη της ΝΔ θα σημάνει αληθινή ανατροπή. Θα είναι νίκη ολόκληρου του ελληνικού λαού. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι έρχονται μαζί μας. Το στοίχημα είναι όλων μας. Τη Δευτέρα η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί. Με την ισχυρή εντολή του λαού».
Το μεσημέρι από το Στούντιο του MEGA στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε ζωντανά στην εκπομπή «Η ώρα της κάλπης» στέλνοντας το μήνυμα της ξεκάθαρης λύσης που προτείνει η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς για ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση για τον τόπο.
Με παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής του Νέστου, από Αγίασμα, Κεραμωτή και Χρυσοχώρι, συναντήθηκε εξάλλου το απόγευμα ο Γιώργος Καλαντζής συζητώντας μαζί τους για το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των ομάδων παραγωγών σπαραγγιών και ακτινιδίων και τα προβλήματα που προκύπτουν σήμερα. Οι δύο αυτές δυναμικές καλλιέργειες του Νέστου οφείλουν να στηριχθούν περεταίρω από την Πολιτεία, όπως είπε, με στόχο πάντα την σωστή επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Άμεσος στόχος είναι να επιτύχουμε τη γρήγορη επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες», τόνισε ο κ. Καλαντζής και επεσήμανε ότι θα πρέπει να εξευρεθούν τρόποι ώστε να αποκατασταθούν έστω οι απώλειες που έχουν στο εισόδημά τους οι αγρότες από τη μεγάλη αύξηση στην τιμή του πετρελαίου».
Διαβεβαίωσε επίσης πως θα υπάρξει μέριμνα και για την διευκόλυνση της δουλειάς των παραγωγών και της ελάφρυνσης των οικονομικών βαρών, είτε αφορούν φορολογικές ελαφρύνσεις, είτε αρδευτικά έργα, είτε κοινοτικά προγράμματα για ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου