Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πολιτικός γάμος του “αντιμνημονιακού” Τσίπρα με την “μνημονιακή” Κατσέλη


Με τα δεσμά του γάμου ενώνονται Αλέξης και Λούκα καθώς σε συνάντηση που έγινε στην Κουμουνδούρου σήμερα αποφασίστηκε προεκλογική και μετεκλογική συμφωνία «πάνω σε θέσεις και όχι και ανταλλάγματα».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «το διακύβευμα δεν είναι η παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωζώνη αλλά η παραμονή στην ευρωζώνη με λαό που να ζει με αξιοπρέπεια ή λαό λεηλατημένο».
Η κυρία Κατσέλη υποστήριξε ότι θα στηρίξει τις γνήσιες λαϊκές δυνάμεις αυτού του τόπου βασική συνιστώσα της οποίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τις επόμενες ημέρες είπε η κυρία Κατσέλη θα οριστικοποιηθούν οι όροι της συμφωνίας.
Να θυμίσουμε ότι η κ. Κατσέλη ήταν αυτή που το 2009 εισηγήθηκε το περίφημο «λεφτά υπάρχουν».

Ήταν επίσης εκείνη που από καίριες θέσεις (Οικονομίας, Ανάπτυξης) έκανε ότι ήταν δυνατόν για να αποτύχει η οικονομία της χώρας, εφαρμόζοντας το Μνημόνιο των ΓΑΠ- Παπακωνσταντίνου
Να θυμίσουμε επίσης ότι ο κ. Καστανίδης που ήταν μαζί με την κ. Κατσέλη δεν ήθελε επ’ ουδενί να συνεργαστεί με τον Τσίπρα.
Τέλος, να θυμίσουμε την πρόταση του κ. Τσίπρα για υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Είχε προτείνει λοιπόν τον κ. Γεράσιμο Αρσένη, σύζυγο της κ. Κατσέλη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου