Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΛΙΓΗ ΤΟΛΜΗ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ

Μόλις γύρισα από μια επίσκεψη που έκανα στη Β.Ελλάδα και θα σας περιγράψω ορισμένα "παράξενα"που είδα και άκουσα. Κατ' αρχάς για να πας και να γυρίσεις στη Θεσσαλονίκη, θέλεις 250 ευρώ τουλάχιστον,αλλά πολλοί το ξέρετε ήδη αυτό.
Τα έργα στο πέταλο του Μαλιακού και στα Τέμπη,είναι όπως τα άφησε ο Καραμανλής το 2009,αλλά πολλοί το ξέρετε αυτό.

Η κυκλοφορία στο εθνικό οδικό δίκτυο είναι από ελάχιστη ,ως ανύπαρκτη.Στο τμήμα Κατερίνης-Θεσσαλονίκης 12 το μεσημέρι της Κυριακής ήταν ζήτημα να συνάντησα 10 αυτοκίνητα,αλλά το ξέρετε αυτό.

Οι βορειοελλαδίτες έχουν το πλεονέκτημα των συνόρων με τα Σκόπια και από εκεί με τακτικές επισκέψεις προμηθεύονται όλα τα απαραίτητα.

Βάζουν βενζίνη με 1,25 περίπου,αγοράζουν τρόφιμα ,ποτά ,τσιγάρα ( ας είναι καλά τα DUTY FREE),πάνε σε ιατρούς,φαρμακεία ,κουρεία,συνεργεία αυτοκινήτων κ.λ.π.,αλλά εσείς τα ξέρετε αυτά.

Αυτό που δεν ξέρει όμως η Ν.Δ. είναι ότι αυτό ήταν και είναι μια χαρά ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Γιατί που πας ρε Καραμήτρο με 1,80 βενζίνη?τι νόημα έχει πλέον αυτή η ΤΙΜΗ?αφού οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ελάχιστα το αμάξι τους.

Τι νόημα έχουν οι ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ στα διόδια?ούτε έργα γίνονται,ο κόσμος βλαστημάει και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ έκαναν μερικές εκατοντάδες προσλήψεις ΠΑΣΟΚΩΝ στους σταθμούς διοδίων.

Τι νόημα έχει ο ΦΠΑ του 23% αφού έχει αρχίσει το ΠΑΡΤΥ της φοροδιαφυγής.

Μην αφήνετε τον Τσίπρα ,που παρεπιμπτώντως δεν έχει πολύ πέραση στη επαρχία, να παίζει σε δικά σας χωράφια.

Δεν νομίζετε ότι έχει έρθει η ώρα της ΑΠΟΦΟΡΤΗΣΗΣ των φορολογουμένων,με σωστά αναπτυξιακά μέτρα?

Προσπαθήστε να αλλάξετε λίγο τις ΒΛΑΚΙΕΣ του ΠΑΣΟΚ και να δώσετε λίγη ΑΝΑΣΑ γιατί η κατάσταση έχει γίνει δυστυχώς ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ στην οικονομία.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου