Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο Ακης απειλεί τώρα να τους κάψει όλους!



Ενός κακού μύρια έπονται για το καταρρέον ΠΑΣΟΚ. Δεν του έφταναν όλα τα άλλα, τώρα άρχισε και ο προφυλακισμένος Ακης Τσοχατζόπουλος να προειδοποιεί τους κορυφαίους του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι θα τα πει όλα.

Και το βέβαιο είναι ότι το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και για χρόνια υπουργός των κυβερνήσεών του γνωρίζει πολλά για πολλούς. Αρκετοί από αυτούς, πληροφορούμενοι τη δήλωση του κ. Τσοχατζόπουλου, έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους γιατί ξέρουν καλά ότι ο πρώην υπουργός έχει χαρτιά στα χέρια του, τα οποία μπορούν να κάψουν πολλούς. Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι του Ακη να ξεχειλίσει και να απειλεί θεούς και δαίμονες ήταν η προφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη.

Στη δήλωσή του ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος άνδρας του ΠΑΣΟΚ, που για μια χούφτα ψήφους δεν έγινε πρωθυπουργός της χώρας, στην κορννίδα των δηλώσεών του ρίχνει βόμβες προς την Ιπποκράτους
αλλά και προς το Καστρί λέγοντας: «Κάποιοι μου λένε: “Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες πολιτικές διώξεις επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς”.

Απαντώ: Στον φυσικό δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στον λαό μας.

Προσωπικά δηλώνω ότι δεν εκβιάζομαι. Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα. Είμαι αθώος, δεν με αγγίζει καμία κατηγορία ούτε τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι λάσπες. Δεν θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Ολα στο φως».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος φαίνεται με όσα ισχυρίζεται στη δήλωσή του ότι είναι αποφασισμένος να μη χορέψει μόνος του τον χορό του Ζαλόγγου και είναι αποφασισμένος να πάρει μαζί του όσους πιστεύει ότι, αφού τον... έστυψαν σαν λεμονόκουπα, στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν καταγγέλλοντάς τον για τον πολυτελή βίο του.

Ο πρώην υπουργός μιλά για πρακτικές ανθρωποφαγίας και εξόντωσης πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά εναντίον του και προσθέτει επιτιθέμενος στο ΠΑΣΟΚ, στη Ν.Δ. και τη Δικαιοσύνη: «Η αυθαίρετη επιβολή από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα προσωρινής κράτησης στη σύζυγό μου Β. Τσοχατζοπούλου έγινε με πλήρη αγνόηση των όρων που προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, αλλά και χωρίς καμία απόδειξη ή ένδειξη σε βάρος της.

Εγινε με πλήρη αγνόηση του γεγονότος ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός μας, που αποκτήθηκε με απόλυτα διαφανείς όρους...

Το μόνο για το οποίο έχει την απόλυτη ευθύνη είναι να αναθρέψει το παιδί μας 5,5 ετών, καθώς και να στηρίξει το σπίτι και την οικογένειά της».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος μιλά, τέλος, για έμπρακτη εφαρμογή της θεωρίας της «οικογενειακής ευθύνης», καθώς «έπειτα από έμενα, τη Μ. Εβδομάδα, την κόρη μου Αρετή, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, προχτές, και με την απαράδεκτη προσωρινή κράτηση και της συζύγου μου, χτες, -αδιαφορώντας ότι έτσι εγκαταλείπεται μόνο του το 5,5 ετών παιδί μας- ολοκληρώνεται το σχέδιο εξόντωσης που οδηγεί στη διάλυση της οικογένειάς μου».


Νίκος Ελευθερόγλου





Τετ α τετ (μόνο) κάθε Κυριακή για το ζεύγος Τσοχατζόπουλου!

Κομμένη -εκτός των Κυριακών- θα είναι οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ του έγκλειστου στον Κορυδαλλό πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και της επίσης προφυλακισμένης (από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής) συζύγου του Βίκυς Σταμάτη. Και αυτό είναι μόνον ένα κομμάτι της νέας πραγματικότητας στην οποία υποχρεούται να προσαρμοστεί το ζεύγος, το οποίο αναμένεται πλέον να συναντιέται τετ α τετ μόνο μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή. Πρόκειται για γενικό κανονισμό των φυλακών Κορυδαλλού και θα ισχύσει εφόσον υποβληθεί και γίνει δεκτό το σχετικό αίτημά τους.

Από αργά το απόγευμα της Παρασκευής (οπότε με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα πέρασε, με τη δύση του ήλιου, το κατώφλι του Κορυδαλλού) η Βίκυ Σταμάτη κοιμάται και ξυπνά στο κελί της, που βρίσκεται πάνω από το Διοικητήριο των γυναικείων φυλακών, με «γειτόνισσες» τις κρατούμενες μωρομάνες του Κορυδαλλού και μακριά από την τρίτη πτέρυγα στην οποία βρίσκονται τα κελιά της κόρης του Ακη Τσοχατζόπουλου Αρετής και της λογίστριάς του,Ευφροσύνης Λαμπροπούλου.

Η Κυριακή θα είναι ημέρα... «γιορτής και σχόλης» όσον αφορά την επικοινωνία της με τον σύζυγό της. Κατά τα άλλα, μοναξιά θα επικρατεί και στον προαυλισμό της, καθώς (όπως ισχύει με την Αρετή Τσοχατζοπούλου) η Βίκυ Σταμάτη προβλέπεται ότι θα βγαίνει στο προαύλιο του Κορυδαλλού μόνη της, άλλες ώρες από τις υπόλοιπες κρατούμενες, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου