Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δήλωση Γιώργου Καλαντζή για τον Αλέξη Τσίπρα

«Αν χρειαζόταν, κύριε Τσίπρα, και επαίτης θα γινόμουν για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έκανα αυτό που κάνετε εσείς: το να οδηγείτε συνειδητά την Ελλάδα στην καταστροφή».

Γιώργος Καλαντζής
(έξι φορές) βουλευτής Καβάλας
π. υπουργός)

«Ο λαϊκισμός και οι ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εκφράζονται από τον κ. Τσίπρα και τις Συνιστώσες του, δεν μπορούν να συνεχιστούν. Ο ελληνικός λαός ζητά σταθερότητα και ασφάλεια, άρα ζητά ξεκάθαρες θέσεις και απαντήσεις στα κρίσιμα για την Ελλάδα θέματα. Ας απαντήσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας. Θα καταργήσει το Μνημόνιο ή θα διαπραγματευθεί; Κατάργηση του μνημονίου σημαίνει μη
τήρηση των συμφωνηθέντων και έξοδο από την ευρωζώνη. Διαπραγμάτευση του μνημονίου σημαίνει αποδοχή των συμφωνηθέντων και αγώνας για την αλλαγή πτυχών της οικονομικής πολιτικής. Αλλαγή πολιτικών που θα δώσουν ανάσα στους ασθενέστερους οικονομικά Έλληνες, εργαζόμενους και συνταξιούχους, που θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη μέσα από μέτρα, μα πάνω απ’ όλα με χρήματα που θα πέσουν στην αγορά. Ας απαντήσει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα! Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος. Κάθε μεσοβέζικη ανοησία που σκαρφίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στην παραπλάνηση του ελληνικού λαού. Ούτε ο ελληνικός λαός, αλλά ούτε και οι ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν διάθεση για παιχνίδια, για προεκλογικές φούσκες, για ανεύθυνες θεωρίες. Ζητάμε απαντήσεις τώρα! Γιατί η ‘’ανατροπή του μνημονίου’’ που φώναζε ο κ. Τσίπρας, μετατράπηκε σε ‘’θα συζητήσουμε’’; Ποιος είναι ο ‘’επαίτης και ικέτης’’; Εκείνος που έχει σταθερές θέσεις και αγωνίζεται γι’ αυτές στην Ευρώπη; Ή μήπως εκείνος που όταν βρει τα δύσκολα, αλλάζει τις θέσεις του και λέει άλλα εντός Ελλάδας και άλλα εκτός;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου