Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στις Σέρρες ο Γιώργος Καλαντζής

Στην ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στις Σέρρες παραβρέθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Καβάλας κ. Γιώργος Καλαντζής. Όπως τόνισε, το μήνυμα που μεταφέρει σε όλους τους Έλληνες ο Αντώνης Σαμαράς με τις προεκλογικές του ομιλίες είναι πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, η παράταξή μας θα ενώσει και πάλι τους Έλληνες και θα ανοίξει το δρόμο για μια Ελλάδα πολύ καλύτερη.
Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Καλαντζής υποδέχθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην πόλη της Καβάλας, τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος επεσήμανε μιλώντας σε στελέχη του κόμματος πως το τιμόνι της χώρας πρέπει να το κρατάει κάποιος με σταθερά χέρια, γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς επιζητά την ισχυρή λαϊκή εντολή.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας παρακολούθησε στο Βερούλειο Στάδιο τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Βύρωνα Καβάλας – Κεραμωτής στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚαβάλας.
Την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Καλαντζής παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μυροφόρων στα Αμισιανά και στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Νικήσιανη όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συντοπίτες του. Το απόγευμα παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κατάταξης μεταξύ των ομάδων Θράκη Γραβούνας – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος της ΕΠΣΚαβάλας, και στη συνέχεια στο Βερούλειο παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΑΟΚ και του Ορφέα Ελευθερούπολης για τον Α΄ Όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου