Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«Αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί σε τρεις μήνες»


Ο Θοδωρής Αθερίδης προτίμησε να δώσει μία συνέντευξη που αφορά περισσότερο την πολιτική κατάσταση της χώρας και λιγότερο το θέατρο και την τηλεόραση. Ο ίδιος αναρωτήθηκε «Ποιος θέλει να διαβάσει καλλιτεχνικά;».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης δηλώνει στο «Βήμα της Κυριακής» ότι θα ψηφίσε
ι ΣΥΡΙΖΑ για πολύ συγκεκριμένους λόγους. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου σοβαρός. Δυο είναι οι τάσεις. Το ΚΚΕ και οι άλλοι. Το ΚΚΕ έχει καθαρή θέση και όλοι οι άλλοι απλώς σκοτώνονται για τις καρέκλες» δηλώνει ο Θοδωρής Αθερίδης και συνεχίζει «Ο ΣΥΡΙΖΑ αν αναλάμβανε να κυβερνήσει θα τα έκανε χειρότερα από το
ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν έχουν ιδέα. Όχι μόνο δεν υπάρχει plan B, αλλά ούτε καν plan A. Θέλω να ανέβει, να αναλάβει και να αυτοδιαλυθεί μέσα σε τρεις μήνες. Άλλα έταξε, άλλα θα κάνει, οι συνιστώσες του θα φύγουν και τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε μια οικουμενική κυβέρνηση της προκοπής».

«Πιστεύω δυο πράγματα. Αυτό που είπε η Παπαρήγα, ότι «αν αυτός θελήσει ποτέ να βγούμε από το ευρώ να μου τρυπήσει τη μύτη» και επίσης αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να κυβερνήσει. Ο Αλέξης Τσίπρας συντηρεί ένα προφίλ Ανδρέα Παπανδρέου με λαϊκισμό, με δύναμη, τάζει στον κόσμο αυτά που δεν γίνονται» σημειώνει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Τέλος, σχετικά με τα επαγγελματικά του δηλώνει ότι συνεχίζει να δουλεύει παρόλο που έχει να πάρει χρήματα από το Σεπτέμβριο. «Και από την τηλεόραση δεν πληρώνομαι, και ας δουλεύω σαν το σκυλί» λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου