Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

΄΄Ξανακαρφώνει ΄΄τον Κα(η)μμένο ...Η Προεδρία της Δημοκρατίας

Κάηκε ο Καμμένος πια ...Απο εδώ και πέρα θα γελάσει κάθε πικραμένος Έλληνας ανεξάρτητος και μη !
Διαψεύδει για πολλοστή φορά η Προεδρία της Δημοκρατίας τον Πάνο Καμμένο για το επίμαχο κείμενο με τις θέσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να κοινοποιήσει στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς τα όσα αναφέρονται στο κείμενο που του παρέδωσε στην κατ' ιδίαν συνάντησή τους την Κυριακή το βράδυ.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το κείμενο με τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων περιείχε διάφορα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Νωρίτερα και πάλι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε διαψεύσει και πάλι ότι έδωσε οποιοδήποτε έγγραφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μάλιστα έφτασε σε σημείο να έχει μαζί του στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών 7 συνεργάτες τουι, προκειμένου να έχει αυτή τη φορά και μάρτυρες.

Το περίφημο αυτό έγγραφο έχει προκαλέσει και μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό του κόμματος του  Καμμένου με πολλά στελέχη (Ζώης ,Μανώλης )να του ζητούν να δώσει επαρκείς εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου