Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Άλλη μια νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στους σοβαρούς και μορφωμένους νέους-Ανύπαρκτος ο Τσίπρας

Για 26η-27η χρονιά, έχουμε χάσει το μέτρημα, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναδεικνύεται πρώτη δύναμη στους μορφωμένους νέους ανθρώπους με πε΄ριπου τα ίδια ποσοστά με πέρσι, δηλ. 40% στα ΑΕΙ και 50+% στα ΤΕΙ. Για άλλη μια χρονιά είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη η φοιτητική παράταξη του Τσίπρα που η ΔΑΠ, μέχρι τώρα, τη δίνει στο 4,78% όπως και πέρσι και τα ΕΑΑΚ (αναρχοκομμούνια) τη δίνουν σε πολύ λίγα τμήματα που επιλέγουν "ειδικά" για πάρτη τους, στο 8% από το 5,3% πέρσι

Τα αποτελέσματα που ακολουθούν είναι αυτά που δίνει η ΔΑΠ.
Αποτελέσματα δίνουν και οι αναρχοαυτόνομοι αλλά αυτοί την επομένη των εκλογών όπου πολλοί μπαίνουν στη σελίδα τους για να δούνε αναλυτικά αποτελέσματα, βάζουν ένα προσωρινό, από καμιά 20αριά σχολές που τους βολεύουν και την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα, που δεν μπαίνει κανείς πια, βάζουν τα πλήρη. Έτσι σήμερα έχουν βάλει 23 σχολές (από χθες τη νύχτα) και δίνουν στον εαυτόν τους 23% από 13% πέρσι. Άυριο ή μεθαύριο που θα βάλουν και τα υπόλοιπα θα πέσουν πάλι στο 13%. Με αυτό το κολπάκι όμως τσιμπάνε οι ηλίθιοι που γράφουν στον τίτλο: ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Ο άσχετος το βλέπει και το συνδιάζει με τον Τσίπρα, άσχετα αν στο κείμενο της είδηση λέει ότι η αύξηση αφορά την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.:


Αποτελέσματα δίνουν και οι αναρχοαυτόνομοι αλλά αυτοί την επομένη των εκλογών όπου πολλοί μπαίνουν στη σελίδα τους για να δούνε αναλυτικά αποτελέσματα, βάζουν ένα προσωρινό, από καμιά 20αριά σχολές που τους βολεύουν και την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα, που δεν μπαίνει κανείς πια, βάζουν τα πλήρη. Έτσι σήμερα έχουν βάλει 23 σχολές (από χθες τη νύχτα) και δίνουν στον εαυτόν τους 23% από 13% πέρσι. Άυριο ή μεθαύριο που θα βάλουν και τα υπόλοιπα θα πέσουν πάλι στο 13%. Με αυτό το κολπάκι όμως τσιμπάνε οι ηλίθιοι που γράφουν στον τίτλο: ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Ο άσχετος το βλέπει και το συνδιάζει με τον Τσίπρα, άσχετα αν στο κείμενο της είδηση λέει ότι η αύξηση αφορά την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου