Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΟΛΜΕ:Συνέντευξη Τύπου και Εκδήλωση-Συζήτηση: Οικονομική κρίση. Επιπτώσεις στην Εκπαίδευση. Το παράδειγμα της Αργεντινής.



Σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012 στις 12 το μεσημέρι  στα γραφεία της ΟΛΜΕ με θέματα:
  • Οικονομική κρίση. Επιπτώσεις στην Εκπαίδευση. Το παράδειγμα της Αργεντινής. Θα μιλήσουν οι καλεσμένοι της ΟΛΜΕ: Hugo Yasky (Γ. Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Εργατών της  Αργεντινής)  και Robert Baradel  (Γ. Γραμματέα της SUTEBA  – Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών και των εργαζομένων της επαρχίας του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής)
  • Παρουσίαση Έρευνας των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων για τις Επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην εκπαίδευση στις χώρες της Ευρώπης. 
Δείτε το δελτίο τύπου σχετικά με τη συνέντευξη τύπου την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012 … εδώ

Την Τετάρτη 6 Ιούνη 2012 σας καλούμε στην Εκδήλωση-Συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στις 7.00μ.μ στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ με θέμα: Οικονομική κρίση. Επιπτώσεις στην Εκπαίδευση. Το παράδειγμα της Αργεντινής.
Δείτε την πρόσκληση της Εκδήλωσης-Συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιούνη 2012 στις 7.00μ.μ στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ … εδώ
Δείτε την αφισέτα της Εκδήλωσης-Συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιούνη 2012 στις 7.00μ.μ στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ … εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου