Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αντ. Σαμαράς: Εμείς χτίζουμε και ο Τσίπρας κατεδαφίζει (βίντεο)

Ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τις Βρυξέλλες, καθώς τον κατηγόρησε για αλαζονεία και επεσήμανε πως «Την ώρα που εμείς χτίζουμε, ο κ. Τσίπρας κατεδαφίζει τις συμμαχίες».
Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε το μήνυμα των εκλογών, το οποίο ήταν «συνεργασία από τη μια και μέσα στο ευρώ από την άλλη», καθώς είπε ότι «όλα τα κόμματα κάναμε μια μικρή υποχώρηση». «Δεν έχει δικαίωμα να χαλάσει τις συμμαχίες της χώρας. Όταν βγαίνει ο Ολάντ και υποστηρίζει τις θέσεις που θα βγάλουν την Ελλάδα από το τέλμα και ο Τσίπρας λέει μέσα στο Παρίσι να μη γίνει ο Ολάντ Ολαντρέου, αυτό είναι επικίνδυνο για τον τόπο», εξήγησε.
 
 Επίσης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι είπε ότι «δεν είναι λάθος αλλά ψέμα αυτή η άποψή ότι η Ελλάδα μπορεί να καταγγείλει την συμφωνία χωρίς να βγει από το ευρώ» ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι εξαρτημένος από τις πολλές συνιστώσες που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Τόνισε ακόμη ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «τρέφονται από την απελπισία του κόσμου», προσθέτοντας ότι όσο μεγαλώνει η απελπισία του κόσμου, τόσο αυξάνονται οι ψήφοι τους.

«Παλία σε αυτές τις συναντήσεις ένιωθα μια μοναξιά, μίλαγα για ανάπτυξη και δεν με άκουγε κανένας», εξήγησε ο Αντώνης Σαμαράς για τις συναντήσεις που είχε με τους κεντροδεξιούς ηγέτες στις Βρυξέλλες, ενώ ανέφερε ότι ψηλά στην ατζέντα του κόμματός του βρίσκονται τα έργα και οι υποδομές, η εγγύηση των τραπεζικών καταθέσεων από την ΕΚΤ – καθώς με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσει ο φόβος που υποβόσκει για τις καταθέσεις - και το ταμείο για επενδύσεις ή μια τράπεζα επενδύσεων, ώστε να υπάρξει ρευστότητα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου