Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η Ελλάδα δεν θα αντέξει ακυβερνησία

Ένας διάλογος με τους νέους ανθρώπους, με τις γενιές που έρχονται, είναι ψυχικά αναζωογονητικός και πολιτικά αναγκαίος. Έτσι, ο Αντώνης Σαμαράς, που στις εκλογές της 6ης Μαϊου ετοιμάζεται να πάρει στα χέρια του τα ηνία του τόπου, είχε σήμερα συζήτηση με ανοιχτή καρδιά με νέους
επαγγελματίες, επιστήμονες και ανέργους. Παρουσιάζοντας τις σκέψεις και τα σχέδιά του για την Ελλάδα του αύριο. Που φυσικά, αφορά κυρίως αυτούς τους νέους ανθρώπους.
«Ο κόσμος δεν θέλει ακυβερνησία, θέλει να υπάρχει μια ισχυρή εντολή για να γίνουν τολμηρά πράγματα. Μιλάμε για ισχυρή εντολή, για να σπάσουμε τα κατεστημένα του χθες, και να προχωρήσουμε σε νέες λύσεις, με μια πολιτική που να αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες πολίτες, και πάνω από τα κόμματα. Το ζητούμενο είναι να αγκαλιάσουμε όλους τους πολίτες, για να γίνει ορμητικό το ποτάμι που θα μας πάει στην ανάπτυξη», σχολίασε με νόημα ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ξεκάθαρος και για τα σενάρια συγκυβέρνησης, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Δεν θα κάτσω στη θέση του πρωθυπουργού, χωρίς να είμαι πρωθυπουργός. Το 1989 ήμουν υπουργός Οικονομικών, το 1990 υπουργός Εξωτερικών, και ήμουν κάτω από συμμαχική κυβέρνηση. Δεν δούλεψε, γιατί κανείς δεν συμφωνούσε με τον άλλο», ήταν το αποτύπωμα πολιτικής εμπειρίας του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου