Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Προς όλους τους φιλελεύθερους πολίτες και σε όλους τους πατριώτες πολίτες αυτής της χώρας…

Απευθύνομαι σε όλους τους φιλελεύθερους πολίτες και σε όλους τους πατριώτες πολίτες αυτής της χώρας…. Είναι εξωφρενικό εσείς που έχετε ως βασικό σας οδηγό σε κάθε σκέψη σας τη προάσπιση μιας φιλελεύθερης οικονομίας οι μέν, και τη προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων οι δε, να δηλώνετε ακόμα κατά 3% ότι θα ψηφίσετε ΤζηΜαν και κατά 5,5% Χ.Α και 7% ΑΝΕΛ.
Αυτό δε στέκει πραγματικά, αφού ψηφίζοντας ο καθένας σας αυτά τα κόμματα αντίστοιχα, θα πετύχετε ακριβώς τα αντίθετα…. Οι μεν να φέρουν στη χώρα το Σύριζα του άκρατου κρατισμού, και οι δε να φέρουν στη χώρα πάλι το Σύριζα της υποχώρησης σε όλα τα ανοικτά εθνικά μας θέματα….
Φρέσκα παραδείγματα προ λίγου από στελέχη του Σύριζα

Για τους μεν φιλελελεύθερους ακούστε να σαλτάρετε: «Θα φορολογήσουμε 700.000 νοικοκυριά, με 1% επί των εισοδημάτων τους»
Για τους δε γνήσιους πατριώτες ετοιμαστείτε να σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο: «Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες», και στην άμεση ερώτηση στο τι θα γίνει με τη Τουρκία απέναντι, απάντησε «Θα το ρισκάρουμε !!!!!!!»
Κάτσε μετά εσύ πατριώτη να ψηφίζεις Χ.Α ή ΑΝΕΛ. Πιο μεγάλη ευθύνη θα έχεις εσύ μετά παρά ο Σύριζα. Ο Σύριζα τα λέει αυτά και τα πιστεύει, το θέμα είναι τι κάνεις εσύ? Σκορπάς τη ψήφο σου σε μικρά κόμματα και τον αφήνεις έτσι να τα εφαρμόσει όλα αυτά? Ε, τότε η ευθύνη και η προδοσία είναι όλη δικιά σου……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου