Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΒΟΛΟΣ Ξεψύχησε ο 8χρονος που έπεσε στην αυλή του σχολείου

Ξεψύχησε ο 8χρονος Νίκος Τσιλοπάνος στο Βόλο
Θεσσαλία Ξεψύχησε ο 8χρονος Νίκος Τσιλοπάνος στο Βόλο
Την τελευταία του πνοή άφησε 8χρονο αγοράκι, το οποίο το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, έπεσε από ύψος 4 μέτρων μέσα σε αυλή σχολείου στο Βόλο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να υποστεί αιμάτωμα εγκεφάλου αλλά και θλάση πνεύμονα.
Πρόκειται για τον Νίκο Τσιλοπάνο που διέμενε με την οικογένειά του στην Αγία Παρασκευή. Την περασμένη Πέμπτη, επισκέφθηκε συγγενείς του και πήγε να παίξει στην αυλή του σχολείου της γειτονιάς (24ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου).
Στο σχολείο που πήγαινε το παιδάκι (Β Δημοτικού 31ου Δ.Σ. Βόλου) επικρατεί απ΄το πρωί αναστάτωση,
καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι ακριβώς έχει συμβεί.
Στο χώρο βρίσκεται ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γ. Παπαϊωάννου, ενώ όπως τονίστηκε, θα υπάρξει πλήρης συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και την Πρωτ/θμια, προκειμένου να υπάρξει ψυχολογική υποστήριξη των γονέων του παιδιού αλλά και στο ενός έτους μικρότερο αδελφάκι του, το οποίο πηγαίνει στην πρώτη Δημοτικού. 
Υπενθυμίζεται ότι το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι χειρουργοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παίδων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα όπως έγινε γνωστό, δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε.
Η κηδεία του μικρού Νίκου, θα γίνει στις 6 το απόγευμα απ΄ τον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής. 
magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου