Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Προγραμματισμός Λειτουργίας Ολοήμερων Σχολικών Μονάδων (Ολοήμερα Δημοτικά – Ολοήμερα Νηπιαγωγεία) και ΕΑΕΠ για το Σχολικό Έτος 2012-2013 - Δείτε την αίτηση γονέα και τους πίνακες


ΔΕΙΤΕ (έγγραφα .xls)
 
 
 
 
 
 
Θέμα: «Προγραμματισμός Λειτουργίας Ολοήμερων Σχολικών Μονάδων (Ολοήμερα Δημοτικά – Ολοήμερα Νηπιαγωγεία) για το Σχολικό Έτος 2012-2013».
Για τον Προγραμματισμό Λειτουργίας των Ολοήμερων Σχολικών Μονάδων (Δημοτικών-Νηπιαγωγείων), οι Σχολικές Μονάδες και οι Δ/νσεις Π.Ε. θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την ισχύουσα Νομοθεσία (Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, Εγκυκλίους και λοιπές διατάξεις του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ.) και ειδικότερα τις υπ’ αριθμ. Φ12/520/61575/Γ1/ 30.05.2011 (ΦΕΚ 1327/16.6.2011 τ.Β’) και Φ12/530/62626/Γ1/2.6.2011 (ΦΕΚ 1345/16.6.2011 τ.Β’) Υπουργικές Αποφάσεις. Για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος το σχολικό έτος 2012-2013, τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία, Ολοήμερα Νηπιαγωγεία και οι Δ/νσεις Π.Ε. θα πρέπει να τηρήσουν τις παρακάτω διαδικασίες:

1. Έως τις 14-6-2012 να πραγματοποιηθούν οι ενημερωτικές συναντήσεις των Διευθυντών των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων και των Προϊσταμένων των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, καθώς και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

1.1 Για τη λειτουργία των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

- Στα 6/θ και άνω Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία, ο ελάχιστος αριθμός εγγεγραμμένων- φοιτούντων για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δεκαπέντε (15) μαθητές.

- Στα 6/θέσια και κάτω Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία, εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός των δεκαπέντε (15) εγγεγραμμένων – φοιτούντων στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, να δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας του, με την προϋπόθεση ότι ο συνολικός αριθμός φοιτούντων στη σχολική μονάδα είναι τουλάχιστον εξήντα (60) μαθητές.

- Προκειμένου οι μαθητές να φοιτήσουν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, προϋπόθεση είναι οι γονείς να προσκομίσουν βεβαίωση για την εργασιακή τους κατάσταση (εργασίας ή ανεργίας).

- Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος και η υποχρεωτικότητα της φοίτησης των μαθητών, εφόσον το επιλέξουν.

- Η αποχώρηση των μαθητών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα, η οποία θα μπορεί να γίνεται μετά το τέλος κάθε διδακτικής ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος, με την προϋπόθεση ότι θα έχει κατατεθεί κατά την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων τους.

- Τα τμήματα του Ολοήμερου Προγράμματος θα συγκροτούνται με βάση τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων, λαμβάνοντας υπόψη τη δηλωθείσα ώρα αποχώρησης.

- Ο ελάχιστος αριθμός που απαιτείται για τη λειτουργία της Πρωινής Προαιρετικής Ζώνης (07:00-08:00) σε όλα τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία είναι πέντε (5) μαθητές.

Στις συναντήσεις μπορεί να καλείται ο αρμόδιος Σχολικός Σύμβουλος, ο οποίος θα συνεισφέρει στην ενημέρωση των γονέων και στην επίλυση των όποιων προβλημάτων.
 
1.2 Για τη λειτουργία των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

- Για την εγγραφή των νηπίων / προνηπίων στο Ολοήμερο Τμήμα δεν απαιτείται βεβαίωση εργασιακής κατάστασης γονέων – κηδεμόνων.

- Ο ελάχιστος αριθμός εγγεγραμμένων – φοιτούντων για τη λειτουργία Ολοήμερου Τμήματος είναι επτά (7) νήπια/προνήπια .

- Ο ελάχιστος αριθμός που απαιτείται για τη λειτουργία της Πρωινής Προαιρετικής Ζώνης είναι πέντε (5) νήπια πρώτης ηλικίας.

- Στα συστεγαζόμενα Ολοήμερα Νηπιαγωγεία, εφόσον ο αριθμός των εγγεγραμμένων νηπίων – προνηπίων για φοίτηση σε Ολοήμερο Τμήμα είναι μικρότερος των επτά (7), συγκροτούνται κοινά τμήματα.

- Το Ωράριο Λειτουργίας του Ολοήμερου Τμήματος και η υποχρεωτικότητα της φοίτησης των μαθητών, εφόσον το επιλέξουν.

Στις συναντήσεις μπορεί να καλείται ο αρμόδιος Σχολικός Σύμβουλος, ο οποίος θα συνεισφέρει στην ενημέρωση των γονέων και στην επίλυση των όποιων προβλημάτων.

2. Έως τις 21-6-2012 να έχουν κατατεθεί στις σχολικές μονάδες:

- Το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ (1)», από όσους γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.

- Το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ (2)», από όσους γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Τμήμα.

- Με ευθύνη των Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων θα πρέπει να δίνονται στους γονείς τα έντυπα «ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ» (1) ή (2) που επισυνάπτονται. Επίσης το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ», καθώς και οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αίτησης για εγγραφή μαθητή σε Ολοήμερο Τμήμα, θα πρέπει να είναι αναρτημένα σε εμφανές σημείο για την ενημέρωση των γονέων.

- Οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων, καθώς και οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων που θα λειτουργήσουν ως Ολοήμερα κατά το προσεχές Σχολικό Έτος 2012-2013, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν, έως τις 29-6-2012, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τα ακόλουθα:
Τους πίνακες Δ1, Δ2, Δ3, Δ4, Δ5 (Δημοτικά Σχολεία)
Τους πίνακες Ν1, Ν2, Ν3, Ν4, Ν5 (Νηπιαγωγεία)

Ονομαστική κατάσταση των μαθητών ανά τάξη, που έχουν εγγραφεί για φοίτηση στα Ολοήμερα Τμήματα, με τη διεύθυνση κατοικίας και το τηλέφωνό τους.
 
3. Το αργότερο έως τις 8-7-2012 οι Διευθύνσεις Π.Ε., ύστερα από έλεγχο και επεξεργασία των πινάκων θα υποβάλουν, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στη Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ.:

3.1. Τους πίνακες Δ2 και Ν2 με τα στοιχεία των σχολικών μονάδων της Δ/νσης που θα λειτουργήσουν ως Ολοήμερα το προσεχές Σχολικό Έτος 2012-2013. Στους πίνακες αναφέρονται και τα συγκεντρωτικά ανά Δ/νση Π.Ε. στοιχεία.

3.2. Τους πίνακες Δ3 και Ν3, που αναφέρονται στις προτάσεις της Διεύθυνσης Π.Ε. για τον Ορισμό Νέων Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων και Νέων Ολοήμερων Νηπιαγωγείων.

3.3. Τους πίνακες Δ4 και Ν4, που αναφέρονται στις προτάσεις της Διεύθυνσης Π.Ε. για τον Ορισμό Νέων Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων Ειδικής Αγωγής και Νέων Ολοήμερων Νηπιαγωγείων Ειδικής Αγωγής.

3.4. Τους πίνακες Δ5 και Ν5, με τα συγκεντρωτικά στοιχεία όλων των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων που θα λειτουργήσουν ως Ολοήμερα κατά το προσεχές Σχολικό Έτος 2012-2013, ανά Δ/νση Π.Ε.

5. Όλοι οι πίνακες κοινοποιούνται και στους Περιφερειακούς Διευθυντές Π.Ε. & Δ.Ε.

6. Οι Περιφερειακές Δ/νσεις Π.Ε. & Δ.Ε. καθώς και οι Διευθύνσεις Π.Ε., κατά την υποβολή των αιτημάτων τους για αναπληρωτές, να λάβουν υπόψη και τις ανάγκες του Ολοήμερου Προγράμματος, καθώς και το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ70 που θα εργαστούν στο Ολοήμερο ανήκουν στο σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου.
 
Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης, μετά τις 21 Ιουνίου 2012, για εγγραφή μαθητή σε ολοήμερο τμήμα, αυτή πραγματοποιείται κατόπιν γραπτής έγκρισης του οικείου Διευθυντή Π.Ε. και μόνο για λόγους που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαροί.

Παρακαλούνται τα στελέχη της εκπαίδευσης να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να επιτευχθεί ο έγκυρος και έγκαιρος προγραμματισμός των Ολοήμερων Σχολείων και να τηρήσουν αυστηρά το προαναφερθέν χρονοδιάγραμμα.

Να ενημερωθούν ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στη σχολική μονάδα.
 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣΣυνημμένα: (12 φύλλα)
Έντυπα : ΑΙΤΗΣΗ– ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ (1) (για τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπ/γεία)
ΑΙΤΗΣΗ– ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ (2) ( για τα Νηπιαγωγεία)
Πίνακες : Δ1, Δ2, Δ3, Δ4, Δ5 ( για τα Δημοτικά Σχολεία)
Ν1, Ν2, Ν3, Ν4, Ν5 ( για τα Νηπιαγωγεία)

 
Εσωτ. Διανομή:
Όπως Πίνακας Εσωτερικής Διανομής
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ (ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)
1. Περιφερειακοί Διευθυντές
Π.Ε. & Δ.Ε. της χώρας
(έδρες τους)
2. Προϊστάμενοι Επιστημονικής και
Παιδαγωγικής καθοδήγησης Π.Ε.

της χώρας
(έδρες τους)
3. Σχολικοί Σύμβουλοι Π.Ε.
(μέσω Περιφερειακών Δ/νσεων)
4. Διευθυντές Εκπαίδευσης Π.Ε.

(έδρες τους)
5. Ολοήμερες Σχολικές Μονάδες (Δημοτικά – Νηπιαγωγεία)
της χώρας
(μέσω Δ/νσεων Π.Ε.)
6. Συντονιστικό Γραφείο Μειονοτικών Σχολείων Π.Ε. & Δ.Ε. Θράκης
(έδρα του)
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
1. Γραφείο Υπουργού
2. Γραφείο Γεν. Γραμματέα
3. Γραφείο Ειδ. Γραμματέα Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης
4. Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης
5. Δ/νση Προσωπικού Π.Ε.

6. Δ/νση Ξένων & Μειονοτικών Σχολείων
7. Δ/νση ΠΟΔΕ
8. Δ/νση Ειδικής Αγωγής
9. Δ/νση Φυσικής Αγωγής
10. Δ/νση Ιδιωτικής Εκπ/σης
11. Διεύθυνση ΣΕΠΕΔ
12. Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων (ΕΥΕ ΕΔ)
13. Γ.Ε.Π.Ο.

14. Δ/νση Σπουδών Π.Ε.

Τμήμα Δ’
 
==========
 
 
 
Θέμα: «Προγραμματισμός λειτουργίας των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων Ενιαίου Αναμορφωμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος (ΕΑΕΠ) για το σχολικό έτος 2012-2013».
 
        Tο Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, θέτοντας ως στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών και εκπαιδευτικών αναγκών, ενισχύει το θεσμό του Ολοήμερου Σχολείου, εφαρμόζοντας το Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα σε Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και κατά το σχολικό έτος 2012-2013.

 Ο Προγραμματισμός Λειτουργίας των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) για το σχολικό έτος 2012-2013 θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία (Νόμοι, Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, Εγκύκλιους και λοιπές διατάξεις του Υπ. Π.Δ.Β.Μ.Θ.). Επισημαίνουμε ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη η υπ’ αριθμ. Φ.12/620/61531/Γ1/31-5-2010 (ΦΕΚ 804/9-6-2010, τ.Β΄) Υπουργική Απόφαση με θέμα «Ωρολόγια Προγράμματα Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα», όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με τη Φ.12/520/61575/Γ1/30-5-2011 (ΦΕΚ 1327/16-6-2-2011, τ.Β’) Υπουργική Απόφαση με θέμα «Τροποποίηση - συμπλήρωση της με αριθμ. Φ.12/773/77094/ Γ1/28-7-2006 (ΦΕΚ 1139/23-8-2006, τ.Β΄) και της με αριθμ. Φ.12/620/61531/Γ1/31-5-2010 (ΦΕΚ 804/9-6-2010, τ.Β΄) Ωρολόγια Προγράμματα Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - ΕΑΕΠ».

 Για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος το σχολικό έτος 2012-2013, τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό  Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) και οι Δ/νσεις Π.Ε. θα πρέπει να τηρήσουν τις παρακάτω διαδικασίες:

1. Έως τις 14-6-2012 να πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις των Διευθυντών με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, καθώς και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με απαραίτητη τη δυνατότητα συμμετοχής του αρμόδιου Σχολικού Συμβούλου, ο οποίος θα συνεισφέρει στην ενημέρωση των γονέων.

Στις ενημερωτικές συναντήσεις θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην παιδαγωγική και κοινωνική αναγκαιότητα του Ολοήμερου Προγράμματος των σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ), να αναλυθούν οι στόχοι του και να επισημανθούν τα ακόλουθα:

- Για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος στο Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός εγγεγραμμένων/φοιτούντων θα πρέπει να είναι δεκαπέντε (15) μαθητές.

- Oι μαθητές μπορούν να φοιτήσουν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, μετά τη συμπλήρωση σχετικής δήλωσης των γονέων / κηδεμόνων τους.

- Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος και η υποχρεωτικότητα της φοίτησης των μαθητών, εφόσον το επιλέξουν.

- Η δυνατότητα ενδιάμεσης αποχώρησης των μαθητών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα, εφόσον αυτό έχει δηλωθεί από τους γονείς/κηδεμόνες κατά την εγγραφή τους.

- Ο ελάχιστος αριθμός μαθητών που απαιτείται για τη λειτουργία της Πρωινής Προαιρετικής Ζώνης (07:00-08:00) στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) είναι δέκα (10) μαθητές.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώνουν τους γονείς των μαθητών που εγγράφονται στην Α’ Δημοτικού αναφορικά με τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος των σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ).
2. Έως τις 21-6-2012 να έχει κατατεθεί, συμπληρωμένο, στις σχολικές μονάδες το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ» από όσους γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.   
Στη συνέχεια, οι Διευθυντές των Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ),  που θα  λειτουργήσουν  Τμήματα  Ολοήμερου κατά  το  σχολικό
έτος 2012-2013, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν, έως τις 29-6-2012, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τον Πίνακα 1 καθώς και τον «Πίνακα Διδακικών Αντικειμένων».
3. Έως τις 8-7-2012 οι Διευθύνσεις Π.Ε., ύστερα από έλεγχο και επεξεργασία των πινάκων που θα υποβάλουν οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, να αποστείλουν, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στη Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. μόνο τους πίνακες 2 και 4 με τα στοιχεία των σχολικών μονάδων της Δ/νσης, αναλυτικά και συγκεντρωτικά, που θα εφαρμόσουν το Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) και θα λειτουργήσουν Ολοήμερα Τμήματα το σχολικό έτος 2012-2013. Ο πίνακας 3 να παραμείνει στις Διευθύνσεις Π.Ε για τον έγκαιρο υπολογισμό των απαιτούμενων αναγκών σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

4. Όλοι οι πίνακες  κοινοποιούνται και στους Περιφερειακούς Διευθυντές Π.Ε. & Δ.Ε.

 Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης, μετά τις 21 Ιουνίου 2012, για εγγραφή μαθητή σε ολοήμερο τμήμα, αυτή πραγματοποιείται κατόπιν έγγραφης έγκρισης του οικείου Διευθυντή Π.Ε. και μόνο για λόγους που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαροί.

 Παρακαλούνται τα Στελέχη της Εκπαίδευσης να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να επιτευχθεί ο έγκυρος και έγκαιρος προγραμματισμός των Ολοήμερων Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) και να τηρήσουν αυστηρά το προαναφερθέν χρονοδιάγραμμα. Επίσης, να ενημερωθούν ενυπόγραφα οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ).

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
                                                                                                                
          ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ    
 Συνημμένα (6 Φύλλα)
- Έντυπο: «ΑΙΤΗΣΗ– ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ» (για τα σχολεία Ενιαίου Αναμορφωμένου Εκπαιδευτικού  Προγράμματος)              
- Πίνακες: 1, 2, 3, 4
- Πίνακας Διδακτικών Αντικειμένων (για τα σχολεία Ενιαίου Αναμορφωμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος)  
Εσωτ. Διανομή:
Όπως Πίνακας Εσωτερικής Διανομής
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ (ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)
1. Περιφερειακοί Διευθυντές 
    Π.Ε. & Δ.Ε. της χώρας
    (έδρες τους)
2. Προϊστάμενοι Επιστημονικής &            
    Παιδαγωγικής καθοδήγησης Π.Ε. της χώρας
    (έδρες τους)
3. Σχολικοί Σύμβουλοι Π.Ε.
    (μέσω των Περιφ. Δ/νσεων)
4. Διευθυντές Π.Ε. της χώρας
    (έδρες τους)               
5. Δημοτικά Σχολεία Ενιαίου Αναμορφωμένου
    Εκπαιδευτικού Προγράμματος
    (μέσω Δ/νσεων Π.Ε.)
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
1. Γραφείο Υπουργού
2. Γραφείο Γεν. Γραμματέα
3. Γραφείο Ειδ. Γραμματέα  Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης
4. Γραφείο Ειδ. Γραμματέα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Πόρων
5. Γενική Διεύθυνση Διοίκησης  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης
6. Δ/νση Προσωπικού Π.Ε.

7. Δ/νση Ξένων & Μειονοτικών Σχολείων
8. Δ/νση ΠΟΔΕ
9. Δ/νση Ειδικής Αγωγής
10.Δ/νση Φυσικής Αγωγής
10. Δ/νση Ιδιωτικής Εκπ/σης
11. Διεύθυνση ΣΕΠΕΔ
12. Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων (ΕΥΕ ΕΔ)
13. Γ.Ε.Π.Ο.

14. Δ/νση Σπουδών Π.Ε.

      Τμήματα Α’ & Δ’

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου