Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Koυκουλόπουλος: Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι!

Koυκουλόπουλος: Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι! «Όπως στρώνεις, κοιμάσαι» υποστήριξε, με αναμφίβολα αιχμηρό τρόπο, ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της VPRC που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ πέμπτο κόμμα στη πρόθεση ψήφου.
Ο κ. Κουκουλόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, άφησε σαφείς αιχμές για Παπανδρέου, Λοβέρδο και Χρυσοχοΐδη και δεν δίσταξε να  επισημάνει «αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές»...
«Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι» πρόσθεσε ο κ. Κουκουλόπουλος και εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του για τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν σχετικά με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
«Οι πασοκικές περικοκλάδες μάς οδήγησαν εδώ. Είπαμε να γίνει η αλλαγή ηγεσίας ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά, αλλά κάποιοι επέλεξαν τις προσωπικές τους προτεραιότητες από τις προτεραιότητες της
χώρας» σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος και συνέχισε την αιχμηρή τοποθέτησή του κάνοντας λόγο για «προσωπικούς σχεδιασμούς διαφόρων δελφίνων που δημιούργησαν το σημερινό ολισθηρό δρόμο για το ΠΑΣΟΚ».
Γαι τον Γιώργο Παπανδρέου υποστήριξε ότι θα έπρεπε να κριθεί στην κάλπη και να είναι και πάλι υποψήφιος, ενώ για την προειδοποίηση Μπεγλίτη για τον Μ. Χρυσοχοϊδη ότι μπορεί να υπάρξουν και πειθαρχικά μέτρα εναντίον του, ανέφερε ότι «και ο κ. Μπεγλίτης καταψήφισε διατάξεις στη βουλή. Από πού το έκανε αυτό ο Γιώργος Παπανδρέου; Από την Κόστα Ρίκα;....»
Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε «μη δεοντολογικό» αυτό που, όπως είπε, έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την τροπολογία για τα φαρμακεία, ενώ για τη δήλωση Χρυσοχοΐδη ότι δεν διάβασε το μνημόνιο σχολίασε: «Εγώ το διάβασα τρία μερόνυχτα. Έχουμε καταφέρει να δώσουμε τα σκήπτρα του διασώστη της χώρας στον Σαμαρά που δυο χρόνια τώρα έκανε ρεσιτάλ ανευθυνότητας».
Άρχισαν για τα καλά τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου