Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Γ. Μιχελάκης: Αυτή η βουλή δεν αντανακλά τις επιθυμίες της κοινωνίας

«Αυτή η βουλή δεν αντανακλά τις επιθυμίες της κοινωνίας» τόνισε στον realfm 97.8 ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου επέμεινε ότι οι κάλπες θα στηθούν πριν από το Πάσχα, αφού όπως σημείωσε «σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες μας το κούρεμα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου».


Ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι η ΝΔ στηρίζει απόλυτα την αποστολή της κυβέρνησης Παπαδήμου αλλά άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ως προς την αντίδραση της Λ. Συγγρού σε περίπτωση που τεθεί θέμα παράτασης του βιου της κυβέρνησης. «Όταν και εάν τεθεί το θέμα θα τοποθετηθούμε. Όποιος όμως παραβιάσει τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών θα έχει παραβιάσει και αυτό που έχει υπογράψει» σημείωσε και χαρακτήρισε «συνταγματικό δικαιώματα του εκάστοτε Πρωθυπουργού» την επιλογή του ανασχηματισμού.

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις Κουτρουμάνη στον realfm 97.8 για τις επιστολές και τα έγγραφα που έχουν δοθεί στη ΝΔ, ο Γιάννης Μιχελάκης το διέψευσε και παρέπεμψε στις δηλώσεις του προϊσταμένου της Κομισιόν στην Αθήνα αλλά και στα όσα είχε πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής ο οποίος είχε μιλήσει για «παράδειγμα» όταν αναφέρθηκε στις επισημάνσεις της τρόικας για τον 13ο και τον 14ο μισθό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου