Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Νέα “πατάτα” Χρυσοχοϊδη: “ψηφίσαμε το Μνημόνιο με το πιστόλι στον κρόταφο”


Επίδειξη δύναμης θέλει να κάνει ο ΓΑΠ στο ΠΑΣΟΚ που εξετάζει – και μάλιστα πολύ σοβαρά – το ενδεχόμενο να διαγράψει τον Χρυσοχοϊδη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Οι στενότεροι συνεργάτες του ΓΑΠ διαμηνύουν την έντονη δυσαρέσκεια και απαρέσκεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον Χρυσοχοϊδη για όσα λέει.
Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι γνώστης των προθέσεων του ΓΑΠ, αλλά δεν κάνει πίσω. Έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής και συνεχίζει τις επιθέσεις στον ΓΑΠ και το μνημόνιο λέγοντας ότι απέτυχε παταγωδώς και ευθύνεται για την κατάρρευση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Το θέμα Χρυσοχοϊδη αναμένεται να ενταχθεί στην ατζέντα της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στις 2 Φεβρουαρίου.
Στο μεταξύ ο Χρυσοχοϊδης επιχείρησε σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από την …πατάτα ότι δεν διάβασε το μνημόνιο, πετώντας χειρότερη. Μιλώντας σήμερα στο Mega είπε ότι αναγκάσθηκε να ψηφίσει το Μνημόνιο ”με το πιστόλι στον κρόταφο”, κάτι που υποστήριξε ότι συνέβη με όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο υπουργός Ανάπτυξης επισήμανε ότι σε όλες
τις ψηφοφορίες που ακολούθησαν την ψήφιση του μνημονίου -για τη λήψη πρόσθετων μέτρων- τόσο το υπουργικό Συμβούλιο όσο και η κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκονταν ουσιαστικά υπό καθαρό εκβιασμό.
“Αδιάβαστοι” ή “με το πιστόλι στον κρόταφο” δεν έχει καμία σημασία, πλέον. Το ψηφίσαν το Μνημόνιο και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου