Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κόβει επικουρικές και δίνει επιδομα σε παιδόφιλους ο Κουτρουμάνης

Σοκ και οργή προκαλεί η πρόσφατη απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, βάσει της οποίας οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με... ποσοστό αναπηρίας -και μάλιστα από 20% έως 30%! Σε περίπτωση δε που αποδείξουν ότι, εκτός από παιδόφιλοι, είναι και επιδειξιομανείς (καθόλου δύσκολο να τους εντοπίσει κανείς, π.χ. έξω από τα σχολεία, τα φροντιστήρια κ.λπ.), τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας (και πάλι από 20% έως 30%)!

Σε περίπτωση που μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον πάσχουν από "παρενδυτικό φετιχισμό" ή σκέτο "φετιχισμό", "ηδονοβλεψία" ή "σαδομαζοχισμό", τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ, ίσως ακόμη και αναπηρικό επίδομα!

Για την ακρίβεια, υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας", ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό με το οποίο πάσχει από κάθε μία ο εξεταζόμενος.

Με ποσοστά αναπηρίας επιβραβεύονται, από τον Νοέμβριο του 2011, και όσοι έχουν "παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια" ή είναι "πυρομανείς" ή "κλεπτομανείς". Με άλλα λόγια, ένας σεσημασμένος κλέπτης μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ως "ανάπηρος". Και αν πείσει ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και βάλει και καμιά φωτιά, τότε σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει και αναπηρικό επίδομα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι σήμερα, τίποτε από τα παραπάνω δεν θεωρούντο ως "αναπηρία".

Δείτε τι ίσχυε μέχρι τώρα εδώ: http://www.disabled.gr/lib/images/17539.pdf (στην σελ. 195 αναφέρονται τα ψυχιατρικά - νευρολογικά νοσήματα με τα αντίστοιχα ποσοστά αναπηρίας, στα οποία φυσικά δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος ούτε η παιδοφιλία, ούτε η επιδειξιομανία, ούτε ο φετιχισμός, ούτε ο σαδομαζοχισμός ούτε και οι λοιπές... "αρετές"!

Δεχόμενοι τέτοιες υπουργικές αποφάσεις αδιαμαρτύρητα, πιστεύουμε ότι μάλλον όλοι μας δικαιούμαστε... ποσοστό (νοητικής) αναπηρίας!

Ιδού η σελίδα στην ΕτΚ με το κατάπτυστο δημοσίευμα της υπουργικής απόφασης! (όλο το ΦΕΚ εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου