Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΔΑΚΕ-ΔΤ: ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ

                                                                του Ηλία Ηλιόπουλου
     Στη νεότερη ιστορία της χώρας πρώτη φορά καινούργιος χρόνος βρίσκει το λαό μας σε τέτοια πολιτική ένδεια, οικονομική εξαθλίωση, κοινωνική αποσύνθεση και έτοιμη τη νέα, ακόμη πιο οδυνηρή, πορεία.
     Ο λαός μας είναι μπροστά σε πρωτόγνωρο κοινωνικό ολοκαύτωμα  και η ελληνική κυβέρνηση την μοναδική επιτυχία που παρουσιάζει είναι η έκδοση «συναινετικού διαζυγίου». Ενώ ο ακραίος παραλογισμός των σκέψεων και των λόγων  της πολιτικής σκηνής κυριαρχεί στα Μ.Μ.Ε. και το γενικό  ξεχαρβάλωμα να παίρνει διαστάσεις ανεξέλεγκτες, ολόκληρη η εθνική ζωή καταρρέει στη θλίψη, στον κατήφορο της καταστροφής του κράτους και της κοινωνίας.
     Τα εκατομμύρια των ευχών που αντάλλαξαν οι Έλληνες στις γιορτές είναι χωρίς πρακτικό αντίκρισμα, αλλά και ο από μηχανής θεός των προγόνων μας φαίνεται ότι επιμένει στο «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Έτσι μάταια περιμένουμε το θαύμα, η σωτήρια ριζική αλλαγή περιμένει  αυτόν που θα τη φέρει και θα την επιβάλλει και δεν είναι άλλος από τον ίδιο το λαό μας.

     Ζούμε πλέον στην πολιτική των μνημονίων και των μεσοπρόθεσμων και βλέπουμε ότι μας οδηγούν ΜΟΝΟ σε συνεχή αφαίμαξη  εισοδημάτων, σε επώδυνη πολύπλευρη φορολογία, σε δραματική πορεία στη ζωή μας που μας θυμίζει «σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι».
     Μας μιλούν για ανάπτυξη και μάλλον μας νομίζουν τυφλούς. Οι γιορτές των Χριστουγέννων πέρασαν φέτος με τη φιλανθρωπία να προσπαθεί να βοηθήσει άνεργους, άστεγους, πεινασμένους, φτωχούς και εξαθλιωμένους. Του χρόνου όμως, με την ίδια πολιτική,  ποιοι θα κάνουν φιλανθρωπία και ποιος θα βοηθήσει ποιόν;
     Η σωτηρία της χώρας και η προστασία του λαού μας, απαιτεί άμεση αλλαγή και δράση, καθαρές εξηγήσεις από όλες τις δυνάμεις της πολιτικής και της οικονομίας  εντός και εκτός  Ελλάδας.
     Οι Έλληνες απαιτούν ολόκληρη την αλήθεια, θέλουν να παύσουν όλα τα παιχνίδια σκοπιμότητας και εκμετάλλευσης.
     Η λύση είναι πάντοτε υπαρκτή και αυτή περνάει μόνο μέσα από άμεση και καθαρή λαϊκή εντολή. ΤΩΡΑ  πρέπει εκλογές γιατί τα χειρότερα είναι πλέον πολύ κοντά.

Ηλίας Ηλιόπουλος
Πρόεδρος ΔΑΚΕ Δ.Τ.
Γ.Γ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου