Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ξέρεις ποιός είμαι ΕΓΩ ρε;;; Το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα εδώ και εκεί και παντού

Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ εξουσία που λυμαίνεται την Ελλάδα σε κάθε επίπεδο ξαναχτύπησε.
Από τον δρόμο και την καθημερινότητα μέχρι την Εθνική ανεξαρτησία και την παράδοση κυριαρχίας, τα φασιστόμουτρα του εκσυγχρονισμού είναι εκεί. Για να ασελγήσουν και να προδώσουν.
Διαβάστε το χθεσινοβραδινό περιστατικό που διαδραματίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Εάν γινόταν σε κάποια πολιτισμένη χώρα, ο υπαίτιος  θα βρισκόταν στο νεκροτομείο με καμμια 20αριά σφαίρες στο κεφάλι και αλλού,  για τις οποίες δεν θα γινόταν ούτε ΕΔΕ.
Εδώ όμως έχουμε κατοχή…To επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και
Βουλιαγμένης, με πρωταγωνιστή τον  πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη.
Στις 23:30 μ.μ συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας Δίας αντιλαμβανόμενοι ένα αυτοκίνητο να παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια, το κατεδίωξαν και πέτυχαν να το ακινητοποιήσουν στο ύψος του Καλλιμάρμαρου.
Στη συνέχεια αυτού, κι ενώ οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να εξηγήσουν στον οδηγό που δεν ήταν άλλος από τον πρώην υπουργό και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κ. Κουλούρη, ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία του, δέχθηκαν φραστική «επίθεση». Στην συνέχεια ο  Κουλούρης,  έβαλε πρώτη, πάτησε γκάζι και παρέσυρε 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος είχε σταθεί μπροστά από το αυτοκίνητο, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.
Ο θλιβερός Κουλούρης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ.  Καισαριανής για τα περαιτέρω.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και παντού.
Όπως όλοι θα υποθέσατε δεν υπήρξαν "περαιτέρω", αφού με "άνωθεν επέμβαση", ο παλληκαράς Κουλούρης, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να έχει γίνει εισέτι γνωστό αν οι αστυνομικοί του εζήτησαν συγγνώμη .....
Πάντως είναι σίγουρο ότι το Α.Τ. Καισαριανής δεν ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές, ως είχε υποχρέωση, για την διάπραξη από τον Κουλούρη αρκετών ποινικών αδικημάτων.
Είπατε τίποτα;;;
Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου