Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

«Ερχονται» τρεις γραπτοί διαγωνισμοί μέσα στο 2012

«Ερχονται» τρεις γραπτοί διαγωνισμοί μέσα στο 2012  Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους θα δημοσιευθεί η προκήρυξη πρόσληψης δασκάλων και νηπιαγωγών
Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους θα δημοσιευθεί η προκήρυξη πρόσληψης δασκάλων και νηπιαγωγών Στην ατζέντα των προσλήψεων του 2012 βρίσκονται τρεις γραπτοί διαγωνισμοί για μόνιμες θέσεις. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους θα δημοσιευθεί η προκήρυξη πρόσληψης δασκάλων και νηπιαγωγών ειδικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Οι νέοι εκπαιδευτικοί θα υποβληθούν σε γραπτή εξέταση, μέσω ΑΣΕΠ, μετά το Πάσχα.
Τον Απρίλιο εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθεί και ο διαγωνισμός για τους 80 εισακτέους στην Ενιαία Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, ενώ η σχετική προκήρυξη θα εκδοθεί εντός του Ιανουαρίου.
Εως το καλοκαίρι υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί και ο γραπτός διαγωνισμός των συμβολαιογράφων, μέσω του οποίου θα καλυφθούν 400 κενές θέσεις για τα έτη 2012-2013.
725 ΔΟΚΙΜΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
Αιτήσεις από Δευτέρα στην Πυροσβεστική
ΔΗΜΟΙ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
537 εποχικοί τον Ιανουάριο
Τις πρώτες 71 θέσεις εποχικών για το 2012 ενέκρινε χθες το ΑΣΕΠ, ενώ αιτήσεις υποβάλλονται σε 37 δήμους και φορείς για 466 θέσεις.
ΕΥΡΩΠΗ
Στελέχη σε ΕΚΤ και Τράπεζα Επενδύσεων
Στην πρόσληψη δέκα διοικητικών υπαλλήλων κυρίως από τον κλάδο των οικονομικών θα προχωρήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα οι δύο κεντρικές τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
ΚΥΠΡΟΣ
Θέσεις για γιατρούς και νοσηλευτές
Στη Λάρνακα και στη Λεμεσό ζητούν νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα.
21.983 προσλήψεις εποχικών έγιναν το 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου