Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ+, ἤ μήπως ΠΑΣΟΚ XXL

Σα να μην μας έφθαναν οι συμφορές που μας βρήκαν και όλες οι ταραχές που περνάμε για ένα τέταρτο του αιώνα που κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ την Ελλάδα, τον τελευταίο χρόνο καταντήσαμε να είμαστε και εξαρτημένοι. Όπως είναι λοιπόν αναμενόμενο, όπως γίνεται με την πρέζα, οι προμηθευτές, μας ζητούν όλο και περισσότερα για να μας χορηγήσουν τη δόση μας. Ευτυχώς σήμερα, ύστερα από δύο περίπου μήνες με στερητικό σύνδρομο άνευ προηγουμένου, πήραμε επιτέλους τη δόση μας.
Μεθυσμένη από χαρά και αρκετά μαστουρωμένη, ώστε να μην ξέρει τι λέει, η κ. Διαμαντοπούλου ζητάει τώρα ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Μέσα στην παραζάλη της το ονόμασε ΠΑΣΟΚ+.
Σκεφθείτε τώρα, αν με το απλό ΠΑΣΟΚ τραβάμε
του Χριστού τα Πάθη, φαντάζομαι τι μας περιμένει με το ενισχυμένο ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ+, το δημιούργημα των παραισθήσεων της κυρίας Άννας. Πάντως ο κ. Βενιζέλος διαφωνεί με την πρόταση της κ. Διαμαντοπούλου. Ο πληθωρικός Βενιζέλος, όπως εκμυστηρεύθηκε σε στενούς συνεργάτες του, για λόγους προσωπικούς αλλά και πρακτικούς θέλει ένα ΠΑΣΟΚ XXL. Σύμφωνα με αναξιόπιστες πηγές, ο κ. Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας τα περί ΠΑΣΟΚ+, και ΠΑΣΟΚ XXL, είπε σε φιλικό του πρόσωπο : «Δεν ξέρω τι μέγεθος ΠΑΣΟΚ θέλουν οι διάφοροι μνηστήρες του στέμματος, όμως ξέρω σίγουρα ότι για τους ψηφοφόρους του κόμματος, ένα ΠΑΣΟΚ EXTRA SMALL, φτάνει και περισσεύει…»
Τςςς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου